Webshop

Nieuws

2017

Fietsvergoeding voor High Speed E-bikes

Goed nieuws voor alle (toekomstige) eigenaars van een High Speed E-bike (of ook Speed Pedelec genoemd): voortaan worden deze fietsen fiscaal gelijkgesteld met de "gewone" fiets. Dat wil zeggen dat er voortaan ook een fietsvergoeding voorzien kan worden voor het woon-werkverkeer én dat bedrijfsfietsen genieten van 120% aftrekbaarheid voor de werkgever.

lees verder

Lenteactie Eddy Merckx

Tijdens onze Lenteactie zijn alle Eddy Merckx stockmodellen tijdelijk aan -15% geprijsd, inclusief gratis opmeting. Profiteer van dit aanbod en kom eens langs!

lees verder

Douchebags The Tour

The Tour van Douchebags is de eerste fietskoffer waarbij de zadelpen en het stuur van je racefiets gemonteerd blijven tijdens het transport, voor een snelle en zorgeloze (de)montage op je reisbestemming.

lees verder

Wahoo ELEMNT BOLT

Wahoo introduceert met de ELEMNT BOLT een nieuwe GPS fietscomputer die niet alleen de meest aerodynamische ooit is, maar ook één van de meest complete en gebruiksvriendelijke. Vanaf nu verkrijgbaar!

lees verder

Pure Electric

De Italiaanse producent van beschermende kledij voor E-bikes en Speed Pedelecs Pure Electric brengt met de Diamond reeks een nieuwe en innovatieve kledinglijn voor forenzen op de markt.

lees verder

Oakley 2017

De eerste zonnestralen zijn in het land, en daar zijn ook de nieuwe Oakley fietsbrillen. Bekijk de nieuwe collectie nu!

lees verder

Vacature

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde verkoper. Ben jij of ken jij iemand die wil werken in een leuke winkel met vele topmerken? Neem dan snel contact met ons op!

lees verder

Brompton Nickel Edition

Vanaf nu is de prachtige Brompton Nickel Edition terug (beperkt) leverbaar. Deze vouwfiets met premium afwerking was in de gelimiteerde versie zo populair, dat Brompton hem vanaf nu 3-jaarlijks zal produceren in kleine reeksen.

lees verder