Webshop
Trek

1120 (2021)

Merk: Trek

Kleur: Matte Nautical Navy
Verkrijgbare maten: S, M, L, XL

Productinfo: https://www.tr..rCode=bluedark

€3.199,00

Aankopen op afbetaling?

Omschrijving

1120
De 1120 is de droom van elke bikepacker. Een stoer all-terrain frame, 29+ banden, een meegeleverd dragersysteem en een 1x aandrijfsysteem dat geschikt is voor bergachtig terrein: dat zijn de basiselementen voor een avonturenfiets met onbegrensde offroad-capaciteiten. Deze fiets is gebouwd voor de meest extreme en meest afgelegen bestemmingen ter wereld, maar is minstens zo goed tijdens micro-adventures en ééndaagse bikepacking-trips.

Het past bij jou als...
Je houdt van je vrijheid, weet wat het is om op jezelf te zijn aangewezen en je wilt een fiets die geschikt is voor bikepacking en offroad-toeren naar plekken die je met andere fietsen niet kunt bereiken. De 1120 is voor buitenbeentjes en voor mensen die zich het meest thuisvoelen onder de sterrenhemel. Als het intekenen van de laatste blinde vlekken op de landkaart jouw ding is, dan is de 1120 precies de fiets om dat mee te doen.

De techniek die je krijgt
Een aluminium frame dat is afgeleid van de Stache, voorzien van verstelbare horizontale uitvaleinden, een carbon voorvork, in eigen huis ontwikkeld dragersysteem inclusief tassenhouders die jouw eigen 8 liter drybags stevig vastklemmen en beschermen, een 1x12 Shimano aandrijving, uiterst krachtige Shimano hydraulische schijfremmen met vier remzuigers, 29+ banden en een Bontrager Line dropper zadelpen waarmee je eenvoudiger kunt op- en afstappen en beter kunt afdalen met zware bepakking.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Deze fiets verlegt grenzen en geeft je de vrijheid. Hij heeft de juiste afmontage zodat jij alleen nog maar je spullen hoeft te pakken en op pad te gaan.
  2. Op de meegeleverde achterdrager en duurzame holsters kun je gemakkelijk je eigen 8 liter drybags bevestigen. Voor een betere gewichtsverdeling kun je de overige tassen op de voordrager plaatsen
  3. Dankzij de overdaad aan bevestigingsopties kun je de ideale setup maken voor jouw specifieke expeditie.
  4. Het is trouwens ook een geweldige mountainbike. Als je even lekker wilt scheuren, haal je de dragers eraf en dan is hij net zo capabel als onze bekroonde Stache.
  5. Met de horizontaal verstelbare uitvaleinden kun je de geometrie veranderen en eenvoudig ombouwen naar een singlespeeder mocht je derailleur sneuvelen tijdens de expeditie.
     



Chamizo Fietsen is verdeler van het volledige gamma van Trek. Mocht je een bepaald model niet zien staan op onze website kan je ons alsnog contacteren om te kijken of dit model nog bestelbaar is.

Naar boven

Specificaties

  • Frame Alpha Platinum Aluminium, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding voor derailleur & seatdropper, in eigen huis ontwikkelde dragerbevestigingen, horizontaal verstelbare dropouts, Boost148, 12 mm steekas
  • Banden Bontrager XR2 Team Issue, Tubeless Ready, Inner Strength zijwanden, aramide hieldraad, 29 x 3.00"
  • Shifters Shimano SLX M7100, 12-speed
  • Crankstel Shimano SLX M7100, 30T lichtmetalen kettingblad, Boost
  • Achterderailleur Shimano SLX M7100, lange kooi
  • Remmen Shimano RT56
  • Zadel Bontrager Arvada, holle chromoly rails, 138 mm breedte
Printbare versie

Heb je graag wat aanvullende informatie over dit product? Wij staan je graag bij met een uitgebreide uitleg in de winkel.
Kom gerust eens langs!