Webshop

5 jaar XTRA garantie bij Koga

5 jaar lang onbezorgd fietsen

Alle mechanische en elektrische onderdelen van je E-bike vallen onder deze 5 jaar XTRA garantie actie (slijtagedelen uitgezonderd). Dat betekent dat de verlengde garantie óók geldt op de accu, de motor en het display.

Indien er een onderdeel van je E-bike onverhoopt kapot gaat door een materiaal- of constructiefout, wordt je E-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeid.

Koga elektrische fietsen

KOGA heeft een e-bike voor iedereen. Of je deze gebruikt voor korte ritten of erop uit trekt in het weekend of in de vakantie. Of misschien ben je nog aan het twijfelen of die tweede auto nou wel echt nodig is… Een KOGA e-bike is het antwoord op je vraag.

Als je voor een KOGA kiest, kies je voor topkwaliteit en uitmuntende afwerking. Een lichtgewicht e-bike voorzien van kwalitatieve en duurzame onderdelen zorgen voor een unieke rijervaring zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren.

De e-bikes van KOGA zijn voorzien van de nieuwste Bosch- of Shimano-technologie. Deze systemen werken enkel met een middenmotor. Deze middenmotor zorgt voor een super stabiele rit en een ideale gewichtsverdeling zodat je altijd een prettige rit hebt en je vertrouwen hebt in je e-bike.

Wat betekent dit voor mij?

 De standaard fabrieksgarantie die ze bij KOGA hanteren is al uniek, met maar liefst 25 jaar garantie op het frame.

Naast de standaard fabrieksgarantie geven we nu dus tijdelijk 5 jaar garantie op onderstaande onderdelen:

  • Frame: 25 jaar
  • Carbon frame: 10 jaar
  • Vaste voorvork: 10 jaar
  • Verende voorvork: van 2 naar 5 jaar
  • Lakwerk frame en vork: 5 jaar
  • Overige lak -en chroomdelen: van 2 naar 5 jaar
  • Alle overige (inclusief elektrische) onderdelen: van 2 naar 5 jaar

Hiermee trap je 5 jaar zónder onvoorziene kosten.

Actievoorwaarden

Deze actie is alleen geldig bij aankoop en levering van een KOGA E-bike bij Chamizo Fietsen. De aankoop en uitlevering van de fiets moet plaatsvinden binnen de gestelde actieperiode van 1 mei 2023 tot en met 31 december 2023. 

Chamizo Fietsen registreert de fiets bij KOGA, deze datum geldt ook als bewijs dat je in aanmerking komt voor deelname aan deze actie. De reguliere garantievoorwaarden zijn ook van toepassing, dat betekent dus ook dat je je fiets zelf nog moet registreren op ‘mijn KOGA’, zie hiervoor de reguliere garantievoorwaarden. Accell heeft het recht om de actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen. Bij deelname aan deze actie gaat de deelnemer ermee akkoord dat Accell en de door haar ingeschakelde (hulp)personen persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mail en overige noodzakelijke persoonsgegevens mogen verwerken voor de deelname aan de actie en verder opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie en om je te informeren over nieuws en acties van KOGA. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vind je op onze privacy pagina.

Afbeeldingen