Webshop

Bestel je fiets online / telefonisch

Wil jij nu fietsen? Dat kan! Vanwege de Coronamaatregelen is onze winkel momenteel gesloten, maar dat houdt ons niet tegen om jou van fietsplezier te voorzien. Je kan je fiets online of telefonisch bestellen, en wij leveren de fiets persoonlijk bij je thuis. Uiteraard met in achtneming van de social distancing en hygiëneregels. Met meer dan 1000 fietsen in voorraad in ons eigen magazijn kunnen we je snel op de fiets krijgen!

FIETS KOPEN?

STAP 1

Bekijk ons assortiment fietsen voor inspiratie. We hebben zelf al heel wat modellen van de beste merken geselecteerd, waardoor je sowieso een goede fiets bij ons vindt. De meeste modellen zijn onmiddellijk of snel beschikbaar.

STAP 2

Contacteer ons telefonisch of per mail voor advies en beschikbaarheid. Wij hebben +1000 fietsen in voorraad in ons eigen magazijn, maar mocht de door jou gekozen fiets toch niet meteen leverbaar zijn dan kunnen we altijd een alternatief voorzien als je snel wil fietsen.

STAP 3

Wij versturen je een bestelbon. De betaling gebeurt per overschrijving. Van zodra de betaling in orde is nemen we contact op om de fiets te leveren bij je thuis.

STAP 4

Onze adviseur komt de fiets perfect afgemonteerd persoonlijk bij je thuis leveren. Wij volgen strikt de social distancing en hygiëneregels. Fietsen maar!

CONTACTEER ONS NU OM JE FIETS TE BESTELLEN

Afbeeldingen