Webshop

Brompton Nickel Edition

Vanaf nu is de prachtige Brompton Nickel Edition terug (beperkt) leverbaar. Deze vouwfiets met premium afwerking was in de gelimiteerde versie van 1500 fietsen zo populair, dat Brompton hem vanaf nu 3-jaarlijks zal produceren in kleine reeksen. Nu in de winkel verkrijgbaar!

Nickel Edition

De "Polished 50 micron high-phosphorus electroless nickel plating" afwerking is wat deze Brompton anders maakt. Een prachtig blinkend frame gecombineerd met zwarte onderdelen maken dit een echte eye-catcher. En ja hoor, hij rijdt net zo fijn als alle andere Bromptons en is even snel en compact op te vouwen.

De Brompton Nickel Edition werd voor het eerst gelanceerd in gelimiteerde versie van 1500 fietsen in 2016, en was zo snel uitverkocht dat de Nickel Edition een echt verzamelobject werd. Voor de liefhebbers die toen te laat waren is er nu goed nieuws! Vanaf 2017 zal Brompton de Nickel Edition 3 maal per jaar produceren in kleine aantallen, om de blinkende Bromptons beschikbaar te maken voor een groter publiek.

Neem ook eens een kijkje op de officiële website van de Brompton Nickel Edition voor de laatste info: www.brompton.com/NickelEdition.

Afbeeldingen