Webshop

Compleet aanbod fitness

Het complete aanbod fitnesstoestellen van Kettler vind je bij Chamizo Fietsen. Of je nu je basisconditie wil onderhouden of trainen voor grootse prestaties, het perfecte toestel voor jou bestaat. Hometrainers, crosstrainers, fietstrainers, loopbanden en roeitoestellen: we hebben het allemaal!

Kom gerust eens langs om alle toestellen in het echt te bekijken en te testen!

Bekijk onze fitnesstoestellen van Kettler

Professionele fitnesstoestellen voor thuis

Kettler is al decennialang een gekende producent van kwalitatieve fitnesstoestellen voor thuis. Hun aanbod gaat van eenvoudige hometrainers tot de meest geavanceerde trainingstoestellen voor professionele sporters. Je kan gewoon trainen op weerstand, maar om het meeste resultaat te behalen op korte tijd kan je trainen op hartslag (je toestel regelt dan zelf de weerstand op basis van je hartslag, zodat je continue in de ideale zone traint). Op die manier kan je snel en eenvoudig vet verbranden of conditie opbouwen.

Gratis montage + levering

Om te garanderen dat je fitnesstoestel goed geassembleerd wordt doen we het gewoon zelf, gratis! Ook voor de levering zorgen wij zelf, zo kan je meteen aan de slag (vraag naar de voorwaarden in de winkel).

3 jaar garantie + hersteldienst aan huis

Omdat Kettler staat voor kwaliteit geven ze meteen 3 jaar garantie. Gaat er toch eens iets fout wordt de herstelling gewoon bij je thuis uitgevoerd.

Afbeeldingen