Webshop

De Bontrager Starvos Wavecel wint hoofdprijs

Gear of the Year

Tijdens de jaarlijkse 'Gear of the Year'-verkiezing van Bicycling Magazine won de Starvos WaveCel de hoofdprijs. Uit meer dan 1000 onderdelen en accessoires ging deze helm aan de haal met de eerste plaats. En niet zomaar!

Wavecel

Een grote stap voorwaarts in de bescherming tegen fietsgerelateerde hoofdletsels
De Starvos WaveCel is een veelzijdige en hoogwaardige fietshelm voor zowel beginnende als doorgewinterde rijders die graag profiteren van de extra bescherming van WaveCel, een vooruitstrevende beschermingstechologie tegen fietsgerelateerd hoofdletsel.

WaveCel is een comprimeerbare celstructuur aan de binnenzijde van de helm. Deze exclusieve helmtechnologie van Bontrager achterhaalt in één klap de veiligheidsnormen die de fietsindustrie al 30 jaar lang hanteert.

Productinformatie

  1. WaveCel geavanceerde helmtechnologie
  2. Virginia Tech 5 STERREN-score
  3. Intuïtief Headmaster verstelsysteem waarmee met één hand de hoogte en hoofdomtrek kunnen worden versteld
  4. LockDown riemverdelers zien er strak uit en vereenvoudigen het verstellen van de helmriempjes
  5. Zachte, comfortabele, vochtafvoerende en wasbare helmvoering

Crash Replacement Garantie

Met onze Crash Replacement Guarantee vervangen we in het eerste jaar na aanschaf gratis je helm als hij beschadigd is geraakt bij een val. Kom met je beschadigde helm naar Chamizo Fietsen. Breng de originele kassabon mee, een beschrijving van het incident en een retouradres voor je vervanghelm.

Bestel nu

De helm is te koop (en te passen) in onze showroom. Echter, aan de hand van de hoofdomtrek of ervaring met de vorige helm kan je hem ook online bestellen via deze link.

Afbeeldingen