Webshop

De nieuwe Stromer ST3 Pinion is er!

De Stromer ST3 Pinion

Het wachten is voorbij! We mochten zonet het allernieuwste Stromer model uitpakken: de ST3 Pinion Launch Edition in Imperial Red, een buitengewoon dynamische s-pedelec. De 9-voudige Pinion versnelling gebruikt technologie uit de automobielsector en levert met zijn verzetverhouding van 568% immer betrouwbare prestaties. Net als de riemaandrijving is het nieuwe model bijzonder onderhoudsvriendelijk en duurzaam. De ST3 Pinion is optioneel verkrijgbaar met ABS, dat voorkomt dat het voorwiel blokkeert en zo veilig rijplezier op weg van en naar het werk garandeert.

De 820 Watt sterke achterwielmotor ondersteunt stil en dynamisch tot 45 km/u, de accu van 983 Wh zorgt voor maar liefst 180 km autonomie. Via GPS-plaatsbepaling, 3-voudige diefstalbeveiliging, over-the-air-updates en nog veel meer beschikt hij over volledige connectiviteit. Eveneens verkrijgbaar met optie verende voorvork en met varianten voor de stuurpen en het stuur. De ST3 Pinion is uitermate geschikt voor pendelaars die het hele jaar door de fiets nemen, ongeacht het weer. Hij vormt een voordelig en onderhoudsvriendelijk alternatief voor pendelen met de auto–voor efficiënte mobiliteit in het woon-werkverkeer.

Test deze fiets nu

Deze Stromer ST3 Pinion is nu verkrijgbaar bij Chamizo Fietsen, ook via leasing. Wil je graag dit topmodel uittesten? Kom dan langs voor een vrijblijvende testrit.

Meer info over deze fiets via deze pagina. Bereken op deze pagina ook ineens wat de mogelijkheden zijn voor aankopen op afbetaling. Let op, geld lenen kost ook geld!

Afbeeldingen