Webshop

De nieuwe Trek Supercaliber is er!

Het frame van de tweede generatie Supercaliber is volledig opnieuw ontworpen voor verbeterde prestaties zonder aan snelheid in te boeten. De veerweg vooraan is gegroeid naar 110 mm, en die van de verbeterde IsoStrut-vering achteraan bedraagt nu 80 mm. De nieuwe geometrie houdt rijders stevig in het zadel bij het klimmen en zorgt voor meer controle in de downhill op de moderne XC-parcoursen die steeds veeleisender worden.

SL en SLR-frame uitvoeringen

Rijders kunnen kiezen uit twee carbon-uitvoeringen: de Supercaliber SL is een zeer lichte bike die altijd voluit wil gaan, de nog lichtere SLR-versie is gemaakt om te knallen op Wereldbeker-snelheid. De SLR is gemaakt van high modulus-carbon, waarvan bij gelijkblijvende stijfheid minder materiaal nodig is. Hij bespaart verder op gewicht door de interne kabelgeleiding weg te laten. Met een SRAM XX AXS afmontage, Bontrager RSL wielset en RSL stuur/stuurpen combo levert Trek een wedstrijdklare fiets af van 9.5 Kg!

De nieuwe Supercaliber heeft een verbeterde IsoStrut met RockShox SIDLuxe. Hij levert dezelfde structurele steun en dempende vering als de vorige versie, maar het instellen is nu gemakkelijker dankzij de laser geëtste sag-indicatie op de steun en een reboundknop met cijfers.

Nu verkrijgbaar

Deze tweede generatie Trek Supercaliber is vanaf nu verkrijgbaar bij Chamizo Fietsen. Zoals altijd zit bij de aankoop van je fiets een gratis check-up inbegrepen, zo zal je dus 3 maanden na aankoop je fiets in onze werkplaats weer helemaal op punt kunnen laten zetten. Zo is je fiets helemaal klaar voor alle avontuurlijke tochten die je in gedachten had bij de aankoop.

Ontdek de modellen

Afbeeldingen