Webshop

Hoe ver kan ik nu fietsen met mijn eBike?

Elektrisch fietsen
Het is lang niet meer zo dat elektrisch fietsen enkel is weggelegd voor zij die niet meer kunnen fietsen met een hybride fiets. Jong en oud hebben de weg gevonden naar deze comfortabele manier van fietsen. Het is bewezen dat de aankoop van een eBike een positieve invloed heeft op het aantal fietsverplaatsingen. Tevens ben je nog altijd in beweging, in de gezonde buitenlucht in een stressvrije omgeving. Kortom, het is nog steeds een gezond vervoersmiddel.

"Hoe ver kan ik nu fietsen met mijn eBike?"
Eerst en vooral, de eBike gaat nooit zonder jou fietsen, je gaat enkel trapondersteuning krijgen van de batterij. De batterijduur zelf hangt af van heel wat factoren, om te beginnen met het vermogen van je batterij. En hoeveel gewicht dat die batterij moet voortduwen, op wat voor ondergrond, in welke weersomstandigheden en welke temperaturen. In in welke stand je fiets staat, hoe snel je schakelt,...

Kortom, er bestaat geen eenzijdig antwoord op. Daarom hebben de mensen van Bosch een heel handige tool ontworpen waar je kan uitrekenen wat de actieradius is van je fiets.

Bereken hier zelf hier je actieradius.

Afbeeldingen