Webshop

Hoor wie fietst daar kinderen?

Hoor wie fietst daar kinderen?

De geur van speculaas en vers gepelde mandarijntjes, extra braaf zijn want 'de Sint ziet alles' en met Pritt en schaar de mooitste verlanglijstjes bij elkaar knutselen. Kortom, de Sint is weer in het land! En het was ook voor de Sint een jaar waarin hij veel ging wandelen en fietsen om zijn tijd nuttig te besteden tijdens de lockdown. Onlangs nog hebben we de Sint zijn nieuwe fiets opgestuurd naar Spanje, een mooie rode fiets met gouden bel en fluweelrode fietszakken. 

De Sint weet dus maar al te goed hoe belangrijk bewegen is. Daarom zal hij hier dit jaar extra aandacht geven als hij ons komt verblijden met pakjes. Hieronder een opsomming van de geschenken die erg populair zijn bij kinderen.

Fluo geel, fluo rood, fluo groen, fluo veilig!

De dagen zijn kort en de zon gaat veel vroeger onder. Daarom is het belangrijk om zéker bij duisternis fluo accessoires te dragen. Al zegt Veiligheidpiet dat het ook overdag goed is zeer zichtbaar de weg op te gaan. En gelukkig maar is de collectie fluo-artikelen veel mooier dan dat exemplaar dat bij mama en papa in de wagen ligt.

In ons assortiment zitten fluo jasjes in veel maten en kleuren, rugzakcovers, boekentasbanden, nekwarmers,...

Met of zonder mijter, altijd een helm op je hoofd!

We hebben een grote collectie aan fietshelmen in ons assortiment. Je hebt keuze tussen heel wat designs en vormen. En de helmen van vandaag zijn helemaal op maat van kinderen, zonder aan kwaliteit in te boeten. Zo hebben de helmen van Nutcase bijvoorbeeld een uitsparing voor paardenstaarten, iets wat 'in onzen tijd' niet waar was. Kortom, veilig fietsen kan nu ook comfortabel en in stijl.

Zichtbaar met vlag en wimpel

Een kleine fiets is niet altijd even zichtbaar voor autospiegels. Dankzij deze fietsvlaggetjes aan de fiets verhoog je je zichtbaarheid op de fiets. En dankzij de designs van Bumba, K3 of Maya is het nog eens dubbel zo leuk!

Wie zoet is krijgt lekkers, wie fit is een fiets

We hebben nog heel wat mooie kinderfietsen in ons assortiment staan. Van eenvoudige loopfietsjes tot handige fietsen met versnellingen. Ook daar zit voor iedereen wel iets leuks in ons assortiment. Een felblauwe Bumba fiets, een mooie honingraatfiets van Maya, een hippe K3 discofiets, een stoere Giant, elegante Kettler of een pastelkleurige mini damesfiets. 

Een fiets kopen doe je niet zomaar, daarom is het juiste advies erg belangrijk om te voorkomen dat je een miskoop doet. Onze fietsverkopers blijven ook tijdens de lock-down beschikbaar om telefonisch advies te geven.

Bestellen tijdens de lock-down

Op dit moment moeten we de deuren van de showroom gesloten houden. Wel mogen we bestellingen klaarleggen aan het afhaalpunt in de werkplaats van onze winkel, daar kan je alles afhalen van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 9.00u tot 18.00u. Er zijn ook mogelijkheden om aan huis te leveren, daarvoor kan je ons contacteren om te kijken wat mogelijk is.

Heb je advies nodig of wil je met ons even door het gamma gaan via de telefoon of videao-call, dat kan nog steeds. Je kan ons bellen (015/21.18.99) of mailen (info@chamizo.be) en we helpen je zo snel mogelijk verder. Ook onze webshop blijft open, hier kan je heel wat artikelen in terug vinden.

Bedankt om ook tijdens deze bijzondere tijden te denken aan Chamizo Fietsen. Hoewel onze deuren van de showroom gesloten blijven, doen we er achter de schermen wel alles aan om onze klanten verder te helpen.

Webshop

In onze webshop kan je heel wat artikelen terugvinden. Veel daarvan hebben we ook in onze winkel voor afhaling beschikbaar, maar evengoed hebben we artikelen in onze winkel die (nog) niet in de webshop staan. Je kan ons altijd contacteren voor beschikbaarheid.

Afbeeldingen