Webshop

Kom naar de Stromer Universum dag

Stromer: Drive the difference
Geniet van elke meter tijdens uw dagelijkse route metefficiëntie, levenskwaliteit en rijplezier. Laat files links liggen en bespaar u de stress van overvolle treinen wanneer u geruisloos naar uw bestemming rijdt. Deze krachtige, dynamische fietsen zijn unieke voertuigen die zelfs van uw woon-werktraject een plezier maken.

Stromer werkt al 10 jaar aan hun visie van een nieuwe mobiliteit. Gedurende die tijd hebben ze nieuwe standaarden gesteld in de snelle klasse van S-pedelecs zoals een volledig geïntegreerde accu in de onderbuis, strak ontwerp, ongelooflijke dynamiek en een onvergetelijke rijervaring. Gedurende die tijd hebben ze een S-pedelec-reeks gecreëerd die gewoonweg moet worden gezien om te geloven.

Als Zwitsers bedrijf staat Stromer voor eigentijdse mobiliteit met inspirerende dynamiek en design. Bovendien is het enthousiasme voor hun producten zo groot als hun respect voor het milieu. Hoe meer mensen regelmatig met een Stromer rijden en daarvoor de auto gaparkeerd laten staan, hoe beter voor ons allemaal.

Stromer Universum dagen
We hebben het genoegen onze klanten uit te nodigen om de Stromer ST2 Launch Edition als allereersten te komen testen tijdens de Belgische Stromer Universum dagen op een unieke locatie. Dit kan op zondag 6 september in het Thor Park (André Dumontlaan 67, 3600 Genk) tussen 9u en 17u.

Inschrijven is niet nodig, ter plekke zijn er maatregelen genomen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

Afbeeldingen