Webshop

Levertermijnen Urban Arrow

Urban Arrow

Chamizo Fietsen is trotse verdeler van Urban Arrow, hét merk cargofietsen die na Nederland en België nu ook de rest van de wereld aan het veroveren zijn. Hun fietsen zijn naast erg comfortabel ook nog eens heel veilig, uiteindelijk vervoer je er vaak erg kostbare goederen mee.

Covid-19

Door de gevolgen van de Covi19 epidemie zijn er heel wat uitgestelde levertermijnen en ook bij Urban Arrow is dit ondertussen duidelijk voelbaar. Daarom vraagt Urban Arrow van de klanten op de hoogte te brengen van (eventuele) langere wachttijden op de fietsen. Hun bericht kan je hieronder lezen.

Kleine kanttekening, we hebben bij Chamizo Fietsen tijdig geanticipeerd op deze problematiek en een grote voorbestelling geplaatst die ook nu nog met regelmaat geleverd zal worden. Hierdoor is de wachttijd nog relatief beperkt. Bij bestelling kunnen we je de vermoedelijke levertermijn laten weten, altijd welkom in onze winkel om de beschikbare opties en levertermijnen te bekijken.

Statement Urban Arrow

Beste Urban Arrow klant,


Helaas laat de bestelling soms even op zich wachten. Dat vinden wij enorm vervelend. Uiteraard doen wij er alles aan om uw nieuwe fiets zo snel mogelijk te leveren. De huidige situatie geeft echter behoorlijk wat uitdagingen. Door de pandemie zijn de productiefaciliteiten van leveranciers kort gestopt en op dit moment kunnen ze de groei niet bijhouden. Levertijden van componenten worden soms (plotseling) verlengd tot meer dan 12 maanden.

Deze factoren maken het voor ons echt buitengewoon moeilijk om onze fietsen op tijd te produceren en dus op het juiste moment bij onze klanten te hebben. We vragen uw begrip dat hoewel we er alles aan doen om de gewenste levertijd te halen,
we dit door de omstandigheden niet altijd redden.

We willen u alvast heel erg bedanken met de aankoop en uw geduld. Wij hopen dat u binnenkort op uw Urban Arrow zult zitten en de wachttijd snel bent vergeten.

Met vriendelijke groet,
Lennard Pasman, Sales

Afbeeldingen