Webshop

Medewerker van de Vlaamse Overheid?

Fietsleasing

Het leasen van een fiets is fiscaal erg aantrekkelijk en is zowel voor de werkgever als de werknemer een erg interessante formule. Om nog maar te zwijgen over de voordelen voor onze mobiliteit en het milieu.

Medewerkers Vlaamse Overheid

Het is voortaan ook mogelijk voor medewerkers van de Vlaamse Overheid om te genieten van dit voordeel via KBC Fietsleasing. Of je nu kiest voor een eenvoudige stadsfiets, een stevige eBike, een snelle speed-pedelec, een handige vouwfiets of een praktische bakfiets: de keuze is aan jou.

Bij Chamizo Fietsen heb je ruime keuze tussen de grootste kwaliteitsmerken: Koga, Flyer, Stromer, Kettler, Trek, Cannondale, Cervélo, Brompton, Urban Arrow, Stevens, Carqon, Frappé, Benno,... Ook in onze afdeling fietskledij heb je een ruime keuze aan fietstassen, regenkledij, helmen en accessoires. Ontdek het vooral zelf in onze 3.000m2 grote showroom.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Tot en met 20 december kan je een offerte aanvragen bij Chamizo Fietsen, hiervoor dien je je barcode van KBC Fietslease mee te brengen.
  • De effectieve aflevering van je fiets is toegestaan vanaf 2 januari 2023
  • Dit instapmoment zal jaarlijks terugkomen

Help... te veel keuze!

Het klopt dat je veel keuze's gaat moeten maken. Welk type fiets, welke afwerking, welke kleur, welk onderhoudspakket,... Maar geen zorgen, wij zijn er om jou te helpen. Kom vrijblijvend langs voor een offerte en een testrit. Wil je graag de onderhoudspakketten al even bekijken, dat kan via de link onderaan deze pagina.

Afbeeldingen