Webshop

Meer dan 390 miljoen kilometer met Stromer

+390 miljoen kilometer

Dankzij de Omni App krijgt Stromer (anonieme) informatie binnen van actieve fietsen. Zo weten ze bijvoorbeeld dat er al meer dan 390 miljoen kilometer werd afgelegd met deze geavanceerde speedpedelecs. Dat is vergelijkbaar met 9740 keer de aarde rond. In 2022 werden er met Stromer zo'n 99 miljoen kilometer afgelegd door meer dan 75.000 gebruikers. Samen spaarden ze dus 18.847 ton CO2 uit.

België geeft het goede voorbeeld

We zijn in België een goed voorbeeld van hoe zo'n speedpedelecs waardige vervangers zijn van auto's. En dat is een 360° succesverhaal, want niet enkel de eindgebruiker is daar verantwoordelijk voor.

  • Onze wegen worden aangepast. De fietsostrade blijft verder uitbreiden en biedt een veilig alternatief voor snelle fietsers.
  • Fietsstraten breiden uit. Meer en meer steden volgen het voorbeeld van Mechelen en kiezen voor straten waar fietsers altijd voorrang hebben en niet ingehaald mogen worden door wagens.
  • Veiligheid voorop. Via sensibiliseringscampagnes en aandacht voor verkeer op school gaan leerlingen beter voorbereid en zichtbaarder de baan op.
  • Werkgevers denken mee en bieden interessante opties aan om fietsen te gebruiken en te leasen. Gezond, snel en dankzij de overheid ook nog eens fiscaal voordelig.
  • Banken bieden oplossingen. Dankzij voordelige fietsleningen is de aankoop van geavanceerde fietsen voor meer mensen mogelijk. Meer info in onze winkel en op elke productpagina.
  • Producenten en dealers blijven investeren in de toekomst. Geavanceerde technologie verreist geavanceerde werkplaatsen en techniekers die met regelmaat extra opleidingen krijgen.
  • In België werden in 2022 40% meer speedpedelecs ingeschreven, waarvan 49,6% als privé-aankoop. Meer dan de helft van de gebruikers geniet dus ook nog eens van een fiscaal voordeel dankzij fietsleasing.

Interesse in een Stromer?

Bij Chamizo Fietsen staan deze fietsen klaar om te testen, zo kom je direct te weten wat de voordelen van deze modellen zijn en hoe ze jouw leven makkelijk en gezonder kunnen maken. Altijd welkom zonder afspraak in onze winkel.

 

Afbeeldingen