Webshop

Nieuw: de longtailbikes van Benno

Benno Bikes

Een typische eBike geeft een aangename fietservaring maar heeft vaak niet de mogelijkheid om veel bagage mee te nemen. En een cargofiets is dan weer niet altijd eenvoudig te stallen. De Benno Bike werd ontwikkeld door Benno Baenziger om tegemoet te komen aan de noden van de fietser in grootsteden die comfortabel én makkelijk hun wagen willen vervangen.

Benno Boost

De Benno Boost met het Etility® design zorgt ervoor dat je meer dan het drievoudige aan bagage kan vervoeren dan met een normale fiets. Dankzij de Bosch middenmotor kan je elektrisch door berg en dal zonder al te veel inspanningen. Je hebt de mogelijkheid om 2 batterijen te plaatsen waardoor je tot 250 kilometer kan rijden met ondersteuning.

Bekijk de specificaties en prijzen van de Benno Boost hier.

Benno RemiDemi

De Benno RemiDemi® breekt alle regels die er bestaan over hoe een fiets er moet uit zien en rijden. Deze fiets kreeg kleine wielen en dikke banden met veel grip. Desondanks de lage instap toch een zeer stevig frame en een rechte zitpositie met een breed zadel dat zorgt voor comfort en stabiliteit. De Bosch middenmotor maakt dat de fiets ook gebruikt kan worden voor stevige ritten. Je vervoert makkelijk kinderen maar evengoed veel bagage dankzij de verschillende opzetstukken.

Bekijk de specificaties en prijzen van de Benno RemiDemi hier.

Afbeeldingen