Webshop

Nieuw: Urban Arrow FamilyNext

Het volgende icoon op de weg

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Urban Arrow werd de iconische Urban Arrow Family een nieuw uiterlijk gegeven. Het volgende icoon op de weg dat iedere voorbijganger zal doen staren naar zijn gestroomlijnde ontwerp, innovatieve veiligheidsvoorzieningen en ultiem comfort. Ben je klaar om de show te stelen?

Sinds het allereerste begin in 2011 is Urban Arrow pionier in het maken van premium elektrische bakfietsen. Elke fiets die ze ooit hebben gebouwd, was bedoeld om jouw leven een stukje makkelijker te maken. En sinds die dag is het vervoer van jouw gezin meer geworden dan alleen van A naar B komen – het draait om de reis en daar samen van kunnen genieten.

Ze brengen nu de opvolger van de meest iconische bakfiets. Een premium elektrische bakfiets die naast zijn nieuwe look ook een nieuw level bereikt. Een next level. Zodat jij nog meer kunt genieten van jouw gezinsavonturen. De ultieme mix van de beste functionaliteit en comfort (hallo verende voorvork!), gecombineerd met een flinke dosis moderne technologie.

Jouw rit, nu nog beter

De Urban Arrow FamilyNext is uitgerust met alle eigenschappen die je van hen mag verwachten. Gebouwd volgens de hoogste normen, een ruime en veilige EPP bak en gebouwd met de allerbeste componenten van onze vertrouwde, premium partners in de fietsindustrie. Het nog steeds verlaagde zwaartepunt zorgt ervoor dat je je stabiel en comfortabel voelt.

Dit is gezinsvervoer opnieuw gedefinieerd. Stijlvol, ruim en ongelooflijk soepel. Ontdek nu meer van de Urban Arrow FamilyNext.

Nieuw: nu met verende voorvork

Een rit die fluweelzacht aanvoelt, dankzij de geïntegreerde verende voorvork. Dankzij de nog ruimere bak, het verbeterde gordel-sluitingssysteem en het opnieuw ontworpen instapje dat in- en uitstappen vereenvoudigt, gaat alles met gemak in én uit de bak.

Strak en dynamisch

Elk aspect van deze cargofiets is zo ontworpen dat het prestaties en comfort kan garanderen. Deze elektrische cargofiets heeft een nieuw ontworpen frame die zowel het uiterlijk als de duurzaamheid en veiligheid verbeteren. Het afgeronde silhouet en de elegante details, zoals de zwarte spaken, geven de FamilyNext een verfijnde en dynamische uitstraling.

Prinsheerlijke ritten

Rondgereden worden als een prins(es), dat is de ervaring van de inzittenden. Om ultiem comfort voor zulke prinsheerlijke ritten te garanderen werd er een hogere rugleuning, geüpgraded bankje en een nieuw gordelsluitsysteem geïntroduceerd in deze nieuwe bakfiets. Comfort en veiligheid voorop.

Ontdek de specificaties hier

 

Afbeeldingen