Webshop

Nieuwe kleurenschema's voor de Tour de France

In Project One ICON kunnen fietsliefhebbers dezelfde buitengewone kwaliteit en creativiteit ervaren zoals de heren en dames profrenners. Deze hagelnieuwe kleurstellingen zijn nu verkrijgbaar voor iedereen en te vinden op de lichtste en meest aerodynamische racefietsen van Trek; de Émonda SLR en de Madone SLR.

Elk schema is handgemaakt met een gepersonaliseerd lakproces, waardoor organische ontwerpen en patronen ontstaan die niet een op een na te maken zijn. Zo is elk Tour de France Project One ICON-frame uniek. Voor de acht Tour de France kleuren komen er vier schema’s in verschillen kleuropties.

De gloednieuwe Project One ICON schema's zijn:

 • Chroma Ultra-Iridescent (beperkte oplage)
  Dit is de vrucht van jaren uitproberen en gebundelde artistieke denkkracht van Project One’s meest gevraagde meester-spuiters. Het vergt een bepaald werkniveau en kennis van zaken om verf zo stralend te maken. Ze zeggen dat het recept strikt geheim is en achter slot en grendel wordt bewaard.
 • Chroma Diamant Flake (beperkte oplage)
  Vele miljoenen microscopische chroomvlokken creëren een prachtig schema dat elke etalage zou sieren. Geen twee diamanten zijn hetzelfde en met deze beperkt verkrijgbare kleurstelling krijg je een droomfiets die bij elke lichtinval anders straalt.
 • Real Smoke (kleuren: Cerulean Mist, Red Smolder en White Ash)
  Een wazig, handgemaakt kleurenschema met vuur als hoofdingrediënt. Elk frame vangt rook in zijn onderste verflagen voor een design dat nooit afkoelt.
 • Crystalline (Kleuren: Blue Prismatic en Viper Frost)
  Deze bijzondere kleurenschema's ontstaan op organische wijze door duizenden minuscule kristallen samen te smelten in roosters die in elk licht stralen. Net als het natuurverschijnsel dat ze nabootsen, zijn Crystalline-fietsen als sneeuwvlokken: stuk voor stuk uniek.
 • Team Tie Dye
  Dit schema in de kleuren van de profploeg is een aanvulling op de zes Tie Dye-opties die nu al verkrijgbaar zijn via Project One, eerder dit jaar gelanceerd.

De Trek Project One fietsen zijn online samen te stellen en verkrijgbaar bij Chamizo Fietsen.

 

Afbeeldingen