Webshop

Ontdek de nieuwe Stromer ST7

Stromer bij Chamizo Fietsen

Het Zwitserse merk Stromer is toonaangevend als het aankomt op speed-pedelecs. Niet alleen waren ze al meermaals pioniers en een inspiratiebron voor andere producenten, ook kapen ze de ene inovatieprijs na de andere weg. Ook bij Chamizo Fietsen is Stromer een vaste waarde geworden en zijn zowel onze adviseurs als onze techniekers dankzij die mooie samenwerking experts geworden in deze high-end fiets.

De Stromer ST7

Zo'n jaar geleden mochten we al even een glimps gaan opnemen van deze fiets en de belofte was dat deze fiets dankzij heel wat nieuwe snufjes baanbrekend ging zijn. Dus we waren ook een jaar lang in volle spanning aan het afwachten of ze die wilde plannen konden waarmaken. En niets is minder war!

Presentatie

Op Euro Bike, de toonaangevende beurs op fietsgebied, werd deze ST7 dan eindelijk voor het publiek voorgesteld. We mochten de fiets uittesten tijdens een stevige testrit en kunnen verzekeren dat de ST7 het wachten meer dan waard was.

Specificaties

  • Volledig geïntegreerd ABS remsysteem
  • Pinion Smart.Shift automatisch schakelen
  • Connectiviteit via mobiel netwerk
  • Maximaal bereik tot wel 260 kilometer
  • Krachtige achterwielmotor met sportmodus

Ontdek hier de Stromer ST7 en de Stromer ST7 Launch Edition

Leasing

Ook de Stromer ST7 is beschikbaar voor leasing. Zo rij je fiscaal voordelig naar het werk, ontvang je nog steeds de fietsvergoeding en moet je niet inboeten in comfort. En de files, die rijd je zo voorbij. Voor een vrijblijvende leaseberekening kan je ons contacteren.

Afbeeldingen