Webshop

Onze werkplaats is open voor onze klanten

Eerst en vooral, het goede nieuws

Sinds de uitbraak van Covid19 is wereldwijd de vraag voor fietsen met 30% gestegen. Fietsen is een veiligere manier van je te verplaatsen dan het openbaar vervoer, het is vaak de enige activiteit die nog uitgeoefend kon worden en het is ook gewoon heel belangrijk van te blijven bewegen. En meer mensen op de fiets, dat is een goede zaak voor de volksgezondheid en voor het milieu.

Tekorten aan fietsen en onderdelen

Door die grote vraag worden we jammer genoeg ook geconfronteerd met tekorten op de markt. Door de tijdelijke sluiting van fabrieken, de beperkte capaciteit in de fabrieken, de tekorten aan grondstoffen en problemen met transport loopt de productie achter. Zo is het niet meer zo uitzonderlijk dat je op bepaalde fietsen soms tot 2 jaar moet wachten. Dankzij een pro-actieve houding bij onze aankoopdienst kunnen we op dit moment nog steeds veel fietsen uit voorraad uitleveren of de wachttijden gevoelig inkorten.

Onderdelen, die we in de werkplaats nodig hebben voor herstellingen, zijn een ander paar mouwen. Ook hier hebben we tijdig op gereageerd en een grote voorraad van ingeslagen. Toch moeten we nu onze manier van werken gaan aanpassen om te vermijden dat klanten tot 20 (!) weken moeten wachten op een herstelling.

Onze werkplaats exclusief voor onze klanten

Als klanten een fiets kopen bij Chamizo Fietsen beloven we ook een goede service na verkoop. Dat wil ook zeggen dat we een aanvaardbare wachttijd willen bieden in onze werkplaats als de klant een probleem heeft met de fiets. Daarom behouden we zowel de plekken in onze agenda als de onderdelen voorlopig exclusief voor fietsen die bij Chamizo Fietsen gekocht zijn. We zouden ook liever alle fietsers verder helpen, maar nood breekt wet en we willen ook in deze moeilijke tijd onze bekende service na verkoop blijven bieden aan onze klanten.

Het is ook dankzij deze klanten dat we ondertussen zijn uitgegroeid tot de familiezaak (met meer dan 20 werknemers) die we vandaag zijn. Onze klanten kunnen een afspraak maken kan via 015/21 18 99

Afbeeldingen