Webshop

Rode gordels in je Urban Arrow? Belangrijk bericht!

Urban Arrow bakfiets
De Urban Arrow bakfietsen zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. En dat is niet zo vreemd, het is een waardige vervanger van de auto en is daarom razend populair in centrumsteden waar er voor de auto hoe langer hoe minder plek is. De bakfietsen worden niet enkel gebruikt door gezinnen, maar evengoed door transporteurs en zelfs marktkramers. Kwaliteit is topprioriteit voor Urban Arrow, ook ineens de reden waarom wij zo graag met hen samenwerken en verdeler zijn van de hele Urban Arrow reeks.

Rode gordels
Tot december 2018 hadden de Urban Arrow Family fietsen rode gordels in de bakfiets, die de veiligheid van de jonge reizigers garanderen. Uit de laatste kwaliteitstest kwam echter naar boven dat deze rode gordels aan kracht zouden kunnen verliezen na veel blootstelling aan UV licht. In uitzonderlijke gevallen zouden deze dan ook kunnen scheuren.

Terugroepactie
Daarom willen we vragen dat als je nog met rode gordels aan het rijden bent, om een afspraak te maken om deze te vervangen. We vervangen de rode gordels voor de zwarte exemplaren in ons atelier. Dit doen we volledig gratis, het enige wat je hoeft te doen is even een afspraak maken zodat we zeker de onderdelen op voorraad hebben. Dit is een service die we aanbieden aan onze klanten, mocht je je Urban Arrow elders gekocht hebben raden we je aan om je dealer te contacteren.

Onderhoud
Denk ook tijdig aan het onderhoud van je fiets, dit om de levensduur van je fiets te verlengen en het rijcomfort zo hoog mogelijk te houden. Net zoals bij wagens is het aangeraden van je fiets jaarlijks op onderhoud te laten gaan.

Afbeeldingen