Webshop

Schaarste aan fietstrainers

Fietstrainers
Een fietstrainer is geschikt voor elke wielrenner of mountainbiker. Door je trainer te koppelen met interactieve software wordt zelfs de saaiste duurtraining een feestje. Ook zijn er vele fietstrainer accessoires en benodigdheden om je trainingervaring compleet te maken. Bij Chamizo Fietsen verdelen we de fietstrainers van Tacx en Wahoo.

Schaarste
Sinds de lockdown van maart 2020 en omwille van de stijgende Covid19 cijfers is de vraag naar fietstrainers enorm gestegen. De productie draait op volle toeren maar door de wereldwijde vraag is het niet eenvoudig om op dit moment aan een fietstrainer te komen. Met onvoorspelbare levertermijnen en wachtlijsten tot gevolg.

Bestellen bij Chamizo Fietsen
Als grote verdeler van Tacx en Wahoo krijgen we nog met regelmaat leveringen binnen, al gaan deze vaak onmiddellijk naar onze klanten die reeds een reservatie gemaakt hebben. Ondertussen is een groot deel van onze wachtlijst weggewerkt en verwachten we snel weer trainers op voorraad te hebben.

Wil je toch zeker zijn van je exemplaar? Dan kan je je fietstrainer reserveren bij ons. We vragen een voorschot zodat we de reservatie kunnen bevestigen dus bij voorkeur kom je in onze winkel je trainer reserveren. Mocht dit toch te moeilijk zijn kunnen we je reservatie ook telefonisch maken en het voorschot via overschrijving regelen. We zijn bereikbaar op +32 (0)15 21 18 99 of via info@chamizo.be.

Afbeeldingen