Webshop

Solden bij Chamizo Fietsen

Onze solden zijn begonnen! Iets later dan andere jaren maar daarom niet minder gewenst, want het is nog steeds ideaal fietsweer. En naast de mooie kortingen krijg je nog steeds diezelfde service die je van ons gewend bent.


Fietskledij

De hele zomercollectie is afgeprijsd, daar krijg je maar liefst 40% korting op (uitgezonderd regenkledij en ASSOS broeken). Bovendien kan je ook enkele stuks kopen aan -50%. Zo scoor jij de beste prijzen op een collectie die je als gegoten staat bij dit prachtig fietsweertje. Op=op

Gratis fietstas

Tijdens de soldenmaand krijg je bij Chamizo Fietsen een gratis fietstas naar keuze ter waarde van maximum €80 bij aankoop van een eBike. Of je nu graag een compact kleurrijk model wil om aan je stuur te hangen of eerder een stevige laptoptas die door weer en wind je kostbaarheden beschermt, je mag je gratis fietstas kiezen uit ons volledig assortiment. Geldig op alle eBikes van alle merken, ook bij bestellingen.

Deze actie is niet combineerbaar met andere acties of promoties en is niet terugbetaalbaar in geld. De fietstas kan gekozen worden uit ons hele assortiment aan fietstassen en mag een maximum verkoopwaarde hebben van €80. Eén fietstas per klant per aankoop van eBike, de eventuele meerprijs van de gekozen fietstas kan door de klant bijgepast worden. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Niet geldig bij speed pedelecs of leasing contracten.

Gratis Bexley Giro fietshelm

Bij aankoop van een speed pedelec gedurende de maand augustus krijg je een gratis Bexley Giro Matt Titanium fietshelm ter waarde van €279. Dit pareltje onder de fietshelmen heeft een geïntegreerd achterlicht dat zo ontworpen is dat je het niet ziet als je het niet gebruikt. De antibacteriële vulling zorgt voor comfort en het intrekbaar vizier beschermt je ogen tegen wind en schittering. Kortom, de helm die je nodig hebt op je gloednieuwe speed pedelec. >> Klik hier voor meer info en voorwaarden.

Deze actie is niet combineerbaar met andere acties of promoties en is niet terugbetaalbaar in geld. Gratis Bexley Giro Matt Titanium (twv €279) helm bij aankoop van een speed pedelec uit ons gamma. Eén helm per klant per aankoop van een speed pedelec, de eventuele meerprijs kan door de klant bijgepast worden. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Niet geldig bij eBikes of leasing contracten.

Einde reeks fietsen in promotie

Op onze eerste verdieping kan je onze einde reeks fietsen ontdekken, deze verlaten het assortiment met een mooie korting. Solden of niet, je krijgt nog steeds diezelfde service die je van Chamizo gewend bent. 
Een greep uit het aanbod kan je hier ontdekken.

Afbeeldingen