Webshop

Stromer op voorraad

Stromer maakt unieke Speed Pedelecs met onovertroffen rij-eigenschappen. Ontdek het volledige aanbod bij Chamizo. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. Uitstekende service in onze professionele werkplaats.

Contacteer ons voor meer info en beschikbaarheid.

Stromer

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden ze de uitdagingen van het stadsverkeer: Ze ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

Modellen

Stromer ST1: Legendarisch door het dagelijks leven

De originele Stromer ST1 kwam in 2011 op de markt en veroorzaakte meteen sensatie in de fietswereld en daarbuiten. De legendarische ST1 is nu terug in een volledig vernieuwde versie.

Ontdek de nieuwe ST1 hier!

Stromer ST1 Launch Edition: Unieke en eigenzinnige ST1

Ontdek de nieuwe Stromer ST1 als eerste in deze frisse Yellow uitvoering. Beperkte voorraad!

Ontdek de nieuwe ST1 Launch Edition hier!

Stromer ST3: Krachtig de toekomst in

Ontdek de ST3 hier!

Stromer ST3 Anniversary Edition: 10 Years Stromer

Stromer viert het tienjarige jubileum en dat vieren ze met deze prachtige ST3 Anniversary Edition in beperkte oplage. De befaamde ST3, maar dan met een schitterende Deep Red uitvoering met verfijnde details en de krachtigste 983 Wh Stromer batterij. Daarnaast komt de ST3 Anniversary Edition met een unieke afwerking met lederen Brooks zadel, elegante Brooks handvatten, luxueuze Ortlieb fietstas met Stromer opdruk en het Stromer jubileumslogo op het frame.

Ontdek de nieuwe ST3 Anniversary Edition hier!

Stromer ST5: De perfectie

Ontdek de ST5 hier!

Afbeeldingen