Webshop

Trek Allant+

Trek introduceert voor 2020 met de Allant+ een volledig nieuwe collectie hoogwaardige E-bikes. De Allant+ valt op door de geweldige looks en de high-end afwerking. De nieuwste Bosch Performance CX motor zorgt voor een zeer krachtige ondersteuning en dankzij de optionele Trek Range Boost kan de batterij tot 1125 Wh uitgebreid worden voor een ongekend lange actieradius. Met de Allant+ S-Lijn komt Trek voor 2020 ook met een toonaangevende lijn Speed Pedelecs (45 km/u).

Trek Allant+

De Allant+ heeft een hoogwaardig gehydroformd e-bikeframe met geïntegreerde Bosch Powertube accu. Daardoor is de batterij niet alleen elegant weggewerkt, maar zorgt de lagere en centrale positionering ook voor een zeer stabiel rijgedrag in de bochten.

Bij de OCLV carbon uitvoering van de Allant+ 9.9 verlegt Trek de grenzen en zorgen ze voor een uitzonderlijk licht en strak sturend frame waarbij ook de stuurpen zeer mooi is geïntegreerd.

Dankzij de brede 27.5" banden voelt de Allant+ zich meteen thuis in de stad en op oneffen terrein en door de extra demping wordt ook het comfort voelbaar verhoogd.

De Trek Range Boost (optie €999) maakt het mogelijk om de batterij te upgraden tot 1125 Wh voor een ongekend lange actieradius (niet compatibel met de Allant+ 7 Lowstep). Ideaal voor lange daguitstappen of voor langere woon-werk trajecten. Zeker voor de Speed Pecelec uitvoering is dit een zeer interessante upgrade.

Trek heeft voor de Allant+ gekozen voor een high-end afwerking voor de beste rij-ervaring. Elk model heeft naargelang het budget een selectie van onderdelen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Alle modellen hebben stevige spatborden, een bagagedrager, LED verlichting en een geïntegreerde staander. Standaard zijn alle fietsen ook uitgerust met krachtige hydraulische schijfremmen.

S-Lijn

De toonaangevende S-Lijn bestaat uit de Allant+ 8S, de Allant+ 9S en de Allant+ 9.9S. Ze zijn allemaal uitgerust met de Bosch Powertube 625 Wh accu en ook allemaal uit te breiden met de Range Boost optie voor een bijkomende 500 Wh batterij die elegant is geïntegreerd.

De 8S is uitgerust met Shimano Deore M6000 derailleurversnelling, de 9S valt vooral op door de Gates Carbon CDX riem en Enviolo naafversnelling en de 9.9S is het topmodel met het OCLV carbon frame en de lichtste en meest high-end afwerking.

Modellen

Beschikbaarheid

De Allant+ 7, 8 en 9.9 zijn beschikbaar vanaf begin september - eind oktober (contacteer ons voor beschikbaarheid van bepaald type / kleur / maat).

De Speed Pedelec S-Lijn is beschikbaar vanaf december - januari.

Testen

De Allant+ 7, 8 en 9.9 modellen kan je testen tijdens een korte rit op onze parking (showroommodellen), de 9S Speed Pedelec uitvoering zal van zodra beschikbaar ook te testen voor een dag.

Afbeeldingen