Webshop

Veiling goede doel Qhubeka - Afgelopen

Deze veiling is afgelopen. Er werd een mooi bedrag ingezameld van €112.50!

Om het goede doel van Qhubeka te ondersteunen verkopen we een Gelimiteerde MTN-Qhubeka Castelli Climber's Jersey, gesigneerd door profwielrenner Theo Bos. Deze wielertrui is een prachtig verzamelstuk voor elke wielerfanaat en supporter van het Qhubeka goede doel. Doe een mooi bod en deze exclusieve trui kan van jou zijn. De veiling loopt van 27 april tot 7 mei, dus wees er snel bij!

Deze Climber's Jersey werd gedragen en gesigneerd door Theo Bos aan het begin van het wielerseizoen en is uniek door de 'B' (de eerste letter van de achternaam van Theo Bos) aan de achterkant van de Jersey, in plaats van de 'Q' (van Qhubeka) die op de standaard MTN-Qhubeka wielertruien staat.

Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar het Qhubeka fonds om Zuid-Afrikaanse kinderen fietsen te bezorgen om hun levens te veranderen. Qhubeka is het programma van World Bicycle Relief in Zuid-Afrika. World Bicycle Relief is een global non-profit organisatie die zich inzet om onderwijs, gezondheid en economische kansen te stimuleren door eenvoudig en duurzaam transport te voorzien. Sinds de start van World Bicycle Relief in 2005 werden er al meer dan 220,000 speciaal ontworpen en lokaal geassembleerde fietsen geschonken aan behoevende mensen.

Aangezien fietsen als sport en als transportmiddel ons nauw aan het hart ligt, zijn we grote supporters van het MTN-Qhubeka wielerteam en het Qhubeka goede doel.

Lees meer:

Doneer rechtstreeks aan Qhubeka: www.bicycleschangelives.org/

#BicyclesChangeLives

Afbeeldingen