Webshop

We blijven open tijdens de zomervakantie!

Tijdens de zomervakantie blijft Chamizo Fietsen gewoon open volgens de gebruikelijke openingsuren. Doordat onze collega's beurtelings met vakantie gaan kunnen we ook tijdens de zomermaanden de beste service blijven geven.

Wachttijden in onze showroom

Het kan zijn dat de wachttijden in onze showroom daardoor kunnen oplopen als je advies wil. Meld je aan bij het onthaal, dan krijg je een volgnummer mee. Dit draadloos systeem zal een seintje geven als het jouw beurt is. Zo kan je tijdens het wachten alvast een kijkje nemen in de showroom of genieten van een drankje in onze fietsbar.

Wachttijden in onze werkplaats

Als het zonnetje begint te schijnen worden er veel fietsen van stal gehaald. Dit zorgt ook voor wachttijden in onze werkplaats voor herstellingen en onderhoud. Daarom werken we enkel op afspraak, zodat je je fiets zo lang mogelijk kan gebruiken vooraleer deze in onderhoud moet komen. Dringende herstelling nodig? Geef even een telefoontje, dan kunnen we kijken of we plek kunnen maken voor deze herstelling.

Door de drukte in onze werkplaats hebben we op dit moment een stop op herstellingen en onderhoud op fietsen die niet bij ons zijn aangekocht. Op deze manier kunnen we de belofte van een goede service aan te bieden bij aankoop of leasing van je fiets waar maken, en kunnen we dus de wachttijden beperken.

Fijne zomervakantie!

We danken je voor je begrip en wensen je een heel fijne zomervakantie toe.

Afbeeldingen