Webshop

Win een Fiets- en Wandelbox met 100 routes

Knooppunter

Vanaf nu kan je ook de boeken van Knooppunter in ons assortiment terugvinden, met deze handige gidsen ontdek je de mooiste plekken in België vanop de fiets. De routes uit de fietsgidsen en -boxen van Knooppunter zijn gebaseerd op het systeem van de fietsknooppunten. Gewoon door de aangegeven knooppunten – de genummerde bordjes – te volgen, kun je de uitgestippelde tochten uit deze gidsen probleemloos fietsen.

Zo werkt het

Dankzij de fietsknooppunter kun je op elk moment in één oogopslag de route volgen. Dit concept biedt de fietser de meest complete info in de meest compacte vorm: volgorde van knooppunten, afstand tussen de fietsknooppunten, totaalafstand, aanduiding van de bezienswaardigheden en horecagelegenheden.

Het ideale geschenk

Deze Knooppunter gidsen zijn het ideale geschenk voor mensen die de mooiste plekjes van België willen ontdekken op de fiets. Bij elke route hoort een roadbook. Het biedt je alle info in de meest compacte vorm: de plaats waar je van start gaat, een opsomming van de fietsknooppunten die je moet volgen, de afstand tussen die knooppunten en een situering van de bezienswaardigheden en horeca onderweg. Alle roadbooks kun je gedurende twee jaar gratis downloaden.

Te koop in onze winkel en via onze webshop.

Wedstrijd

Om de lancering van ons assortiment boeken te vieren geven we een mooi exemplaar weg van de Fiets- en Wandelbox, met 100 routes langs de mooiste steden van België. Deze luxueuze box bevat 51 wandeltochten tussen 1 en 10 kilometer en 49 fietstochten tussen 10 en 55 kilometer. Telkens met 1 handige fiche per tocht. Deelnemen kan via onderstaand formulier van 1/05/2021 tot en met 31/05/2021.

Afbeeldingen