Webshop

Winkelen bij Chamizo Fietsen vanaf 27/03

Verstrengde maatregelen

Vanaf zaterdag 27 maart 2021 moeten alle niet-essentiële winkels in België de deuren sluiten. Deze regel is ook van toepassing voor fietsenwinkels maar kent gelukkig enkele uitzonderingen zodat we kunnen blijven werken.

Winkelen op afspraak

Het is toegestaan van te winkelen op afspraak. 

Ben je op zoek naar een fiets? Dan kan je een afspraak inplannen via onze telefooncentrale. Een afspraak is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag telkens van 9u tot 18u.
Een afspraak maken voor een bezoek in onze winkel kan via 015/21.18.99, via info@chamizo.be of aan de inkom van onze winkel.

Pick-Up

Je kan nog steeds je aankopen komen afhalen in ons afhaalpunt naast de winkel. Heb je artikelen nodig mag je deze laten klaarleggen door ons te bellen of te mailen. Ook eerder aangekochte fietsen die klaar zijn kunnen hier opgehaald worden.
Een afspraak maken voor afhalingen kan via 015/21.18.99 of via info@chamizo.be

Webshop

Onze webshop blijft zoals voordien 24/7 open, hier kan je heel wat artikelen bestellen die thuisgeleverd worden. Verzending is gratis vanaf €50.
Online aankopen doen bij Chamizo Fietsen kan via www.webshop.chamizo.be

Werkplaats

Om onze klanten goed van dienst te zijn blijft onze werkplaats open, enkel na telefonische afspraak. Het inleveren, afhalen en betalen van de herstellingen zal volledig contactloos gebeuren. Betaal bij voorkeur met de kaart.
Een afspraak maken voor de werkplaats kan via 015/21.18.99

Maar het belangrijkste van allemaal

We zijn een familiebedrijf dat al 36 jaar actief is in de grote regio Mechelen met klanten tot over de landsgrenzen heen. Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder onze trouwe klanten. Ook in deze periode waarin winkelen niet zo aangenaam is blijven klanten hun vertrouwen in ons behouden en dat is een serieus hart onder onze riem. In naam van het volledige team achter Chamizo Fietsen: dankjewel!

 

Afbeeldingen