Webshop

Zomersolden bij Chamizo Fietsen!

Zomersolden bij Chamizo Fietsen

Tijdens de zomersolden kan je bij ons traditiegetrouw weer heel wat leuke koopjes vinden. In onze afdeling fietskledij kan je heel wat koopjes scoren (schoenen, accessoires, kledij, helmen). Ook krijg je 50% korting op alle kledij van Gore Wear!

In onze afdeling onderhoudsproducten kan je ook leuke soldenartikelen vinden.

Fietsen

We hebben enkele einde reeks modellen in de winkel staan waar je een mooie korting op krijgt. Solden op onze huidige collectie is er niet, we hanteren de adviesprijs en geven er (ook buiten de solden) onze gekende service bij. Een gratis check-up van je fiets enkele maanden na aakoop en een gespecialiseerde werkplaats die er voor zorgt dat je ook na je aankoop het maximale uit je fiets kan halen.

We blijven open

We nemen geen vakantie tijdens deze drukke fietsperiode. Op die manier kunnen we onze belofte dat we garant staan voor een goede service na aankoop waarmaken. In de drukke zomermaanden reserveren we de werkplaats exclusief voor fietsen die bij Chamizo Fietsen aangekocht zijn, dit om de wachttijd van de herstelling of het onderhoud zo kort mogelijk te houden.

Afbeeldingen