Webshop

Zonder alcohol en toch straffer dan tequila?

Sportvoeding

Ons assortiment sportvoeding is erg uitgebreid om aan elke vraag tegemoet te komen. Energierepen voor lange fietstochten, recupgel voor na de inspanningen, stevige cakes, handige oplostabletten, energiedranken en zelfs vitaminensnoepjes. Sinds kort kan je ook de flessen van Ginger Jack terugvinden in ons aanbod, waarom dat zo speciaal is lees hier.

Ginger Jack

Lokale ondernemers Jan Verhoeven en Frederic Bodson brouwen het biologisch gemberdrankje Ginger Jack. De helende werking van gember is de basis van dit product, aangevuld met o.a. rietsuiker, citroen, limoen en kruiden maakt het niet alleen een fris drankje maar ook nog eens een gezonde booster. Deze drankjes worden op 1 dag gemaakt, dat is het geheim van de goedbewaarde zuivere smaak. Bovendien kregen deze ondernemers dankzij hun bewuste keuze van ingrediënten het Bio-certificaat uitgereikt.

Hoe te drinken?

Er zijn veel mogelijkheden, maar wij drinken het deze het liefst als shotje bij het ontbijt. Maar hij is evengoed te gebruiken in cocktails, drinken on the rocks of verwerken in een lekker fris dessert.

Bestel je Ginger Jack hier

Afbeeldingen