Webshop

Bakfietssubsidie

Bakfietssubsidie

Ondernemers op het Mechelse grondgebied kunnen al sinds enkele jaren een bakfietssubsidie aanvragen. In totaal kregen al 34 Mechelse ondernemers voor een totaalbedrag van €83.339 aan subsidies. Dankzij deze steunmaatregel investeren ondernemers in een groene en gezonde mobiliteitsoplossing.

Subsidiebedrag

Het subsidiebedrag kan maximum €3000 per project zijn en maximum 50% van de gemaakte kosten dekken. Het volledige subsidiereglement valt hier terug te vinden.

Een bakfiets voor jouw bedrijf?

Een cargofiets is meer dan een bak op wielen. Hoewel je ook gewoon kan opteren voor een klassieke bakfiets waarin je enerzijds overdag pakketjes in kan vervoeren en anderzijds in je vrije tijd met je kinderen kan rondrijden, zijn er ook oplossingen op maat. Er zijn mogelijkheden met geïsoleerde bakken die probleemloos je leveringen op temperatuur houden, dankzij de verende vork worden oneffenheden op de weg maximaal geabsorbeerd en de indeling van de bak kan volledig op maat gemaakt worden. En uiteraard kan alles makkelijk op slot.

Deze Mechelse ondernemers gingen je voor

Er rijden al heel wat cargofietsen rond in Mechelen, en deze ondernemers maakten gebruik van de bakfietssubsidie. Verse en lokale groeten aan huis geleverd bij Buren en Buren of Weiblij, vers brood aan huis met Brood34 en de Broodbroeders of een warme croque gebakken op de Krokfiets. Ook je aankopen van Carrefour Bruul, Kabas en My Ex Boyfriend worden vlot aan huis geleverd. Verse soep aan huis met Soeper of heerlijke pizza's met Kingslize Pizza... Ook in de gezondheidssector worden bakfietsen ingezet: bij Socialfeet krijg je gespecialiseerde voetverzorging aan huis en ook Gezondheidscentrum Mechelen verplaatst zich per bakfiets.

Meer info

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte
Meer informatie over de bakfietssubsidie van Stad Mechelen via deze link.

Afbeeldingen