Webshop

Cannondale Testfietsen

Test Ride Then Decide

Een topfiets kopen doe je niet elke dag. Het is dan ook belangrijk om een goede keuze te maken. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken met een top racefiets en mountainbike van Cannondale.

Wat vragen wij van jou:

  • €50 voor een uitgebreide testrit. Dit bedrag wordt afgetrokken van de prijs wanneer je overgaat tot aankoop van een nieuwe fiets
  • Identiteitskaart meebrengen voor administratie
  • Respect voor het materiaal
  • Geen deelname aan wedstrijden met de testfiets
  • De testfiets wordt proper terug afgeleverd
  • Je voorziet zelf klikpedalen (gewone pedalen voorzien we zelf)

Contacteer ons voor beschikbaarheid en praktische afhandeling.

Race - Cannondale Synapse Carbon Ultegra Disc

De perfecte balans tussen brute kracht en comfort voor een lange dag in het zadel. De volledig vernieuwde Synapse combineert een laag gewicht, beproefde raceprestaties en dagelijks rijplezier in een fiets die het woord ‘endurance’ opnieuw definiëert. Nu beschikbaar met de kracht, de controle en de veelzijdigheid van schijfremmen. Klik hier voor meer info en specificaties.

Maten: 51, 54, 56 & 58. Nieuwprijs: €3599

Mountainbike - Cannondale F-Si Carbon 2

Om de snelste XC raket ooit te ontwerpen, moet je anders denken dan de rest. Of het nu de asymmetrische offset achterbrug en aandrijving is, de nieuwe geometrie of custom offset Lefty, alles aan de nieuwe F-Si is ontworpen als één geheel. Volledig geïntegreerd in het streven naar snelheid. Ontworpen met een unieke Ai offset achterbrug en aandrijving voor het hoogste rendement, de meeste tractie en "clearance". De beste sturende 29'er ter wereld, met dank aan de custom offset Lefty en de System 29 geometrie. Afgemonteerd met Sram's nieuwste X01 1x11 groep. Klik hier voor meer info en specificaties.

Maten: M, L & XL. Nieuwprijs: €4999

Afbeeldingen