Webshop

Kadotips voor fietsers!

De mooiste geschenken voor fietsers vind je dankzij onze kadotips!

1. Niner Y.A.W.Y.D. (You Are What You Drink) Topcap - €12,90

De coolste, mooiste en lekkerste drankjes (en bijhorende kroonkurken) kan je nu gebruiken om je bike te pimpen! Het beste excuus om na het fietsen nog "ene te pakken"!

2. Polar Loop - €99,90

24/7 je activiteit meten, stappen tellen en slaapkwaliteit meten: dat zijn de voornamelijkste kenmerken van de Polar Loop. Via de mobiele apps op smartphone en tablet en de PC interface kan je al je gegevens eenvoudig raadplegen en vorderingen bijhouden. Beschikbaar in 3 trendy kleuren. No more excuses!

3. Lezyne Zecto Auto - €42,90

Mooi ontworpen en krachtig achterlicht met CNC gefreesd aluminium body. Makkelijk oplaadbaar via USB = nooit meer batterijen kopen! Wanneer je fiets 3 minuten stilstaat schakelt de verlichting zich automatisch uit. Handig toch?!

4. Castelli Venti Socks - €19,95

Extra lang voor extra warmte tijdens de extra koude dagen van het bekende merk met de schorpioen. 100% Merino wol.

5. Qhubeka armbandje - €5

Deze bandjes worden verkocht om geld in te zamelen voor Qhubeka. 20% van hun winst wordt weggeschonken om fietsen te doneren aan kansarme gemeenschappen in Zuid-Afrika. En natuurlijk zijn het ook gewoon leuke bandjes voor fietsers! Meer info op www.qhubeka.org. #GiveHope

6. Bontrager Rhythm MTB schoenen - €129,99

Sterk, licht en agressief, met een laagprofiel ratelgesp en volledige Tachyonrubber noppen. En iedereen heeft je gezien wanneer je voorbij raast, dankzij de heldere flits van de noppen.

7. Lifeproof Cover voor iPhone - €79,90

Water proof, snow proof, dirt proof & shock proof. Dat zijn de vier 'proofs' van Lifeproof. Met deze cover kan je dure iPhone gerust tegen een stootje of een onweertje (of een zwembeurt, tot 2m waterdicht!). Dankzij de los verkrijgbare bikemount kan je je iPhone ook makkelijk op je stuur monteren. Geschikt voor iPhone 4 / 4S / 5 / 5S en binnenkort voor iPhone 6 / 6 Plus.

8. Oakley Radarlock Path - €239

De Oakley Radarlock is gewoon de beste fietsbril, punt. Verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen, of zelfs volledig naar wens samen te stellen (meer info in de winkel).

9. Tacx Tablet houder - €39,90

Met de Tacx Tablet houder klik je eenvoudig je tablet vast op je stuur. Ideel tijdens lange indoor sessies om trainingsschemas en Tacx films te rijden, of om een spannende thriller te zien om je hartslag nog verder te hoogte in te jagen.

10. MET Forte helm - €75

Goede verluchting, comfortabel, perfect op maat af te stellen en ongelooflijk knap. Met de Forte heb je geen excuses meer. Gebruik je hoofd en zet 'm op!

11. Lezyne Steel Floor Drive - €44,90

De Lezyne Steel Floor Drive maakt van pompen een plezier. Krachtig pompen tot 15 bar, geschikt voor alle courante ventielen en zeer duurzaam. Veel meer kan je van een pomp niet verwachten!

12. Ass Saver - €7,90

Dankzij de Ass Saver heb je altijd een droge en propere poep. Uitgeregend? Dan berg je hem makkelijk weg onder je zadel, klaar voor een nieuwe plensbui. Save that ass!

13. Bontrager Trip 100 - €44,90

Tegenwoordig ben je geen 'echte' zonder deftige fietscomputer. Met de Trip 100 van Bontrager heb je alle gegevens bij de hand: huidige snelheid, gemiddelde snelheid, tripafstand, totaalafstand en zelfs een calorieteller. Makkelijk zelf te installeren en verkrijgbaar in zwart, wit, rood en fluo geel.

14. Craft Siberian Glove - €59,90

De naam zegt het al, met deze handschoenen overleef je zelfs in Syberië. Water- en winddicht, een warme en zachte binnenvoering en uitstekende grip. Ook verkrijgbaar in Fluo Geel voor woon-werkverkeer en donkere ritjes.

15. Bontrager RL Cage - €11,99

Met een bidonhouder in een vette kleur geef je je fiets een compleet andere look, en uiteraard komt een slokje af en toe wel eens van pas. Vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar!

Extra tip - budget zelf te kiezen

Toch niet de juiste inspiratie? Kom een kadobon halen! Je kiest zelf het bedrag en de bon is levenslang geldig en in meerdere schijven op te nemen. 

Afbeeldingen

Andere interessante tips

Elektrische mountainbikes

De nieuwe generatie elektrische mountainbikes brengt je verder door de eigenschappen van snel rollende 29ers te combineren met het betrouwbare Bosch aandrijfsysteem . Bergen worden heuvels en elke rit gegarandeerd een leuke belevenis. De Bosch...

Meer info

Garmin Vector Vermogensmeter

Als erkend Garmin dealer en fietsspecialist behoort Chamizo Fietsen tot het selecte kransje Vector verkopers. Deze Garmin Vector is een high-end vermogensmeter in de pedalen die perfect werkt met compatibele Garmin toestellen. De...

Meer info

High Speed E-bikes: de wetgeving

High speed elektrische fietsen zijn bezig aan een steile opmars in België. Deze e-bikes geven ondersteuning voor snelheden tot 45 km/u (in tegenstelling tot een 'gewone' elektrische fiets, die ondersteunen tot 25 km/u), en vormen dus een...

Meer info

Winteronderhoud

Om het rijplezier te verhogen en de levensduur van je onderdelen te verlengen is het aangeraden dat je je fiets jaarlijks eens extra grondig laat nakijken tijdens een volledig winteronderhoud. Hierbij wordt je fiets helemaal klaargestoomd voor het...

Meer info