Webshop

Wahoo KICKR Power Trainer

De nieuwe revolutie in indoor training is de Wahoo KICKR Power trainer en kan je uiteraard bij Chamizo Fietsen kopen. Dankzij deze 2000 Watt krachtige iPhone powered indoor trainer kan je volledig draadloos en met een buitengewoon realistisch rijgevoel je conditie op peil houden. Door de makkelijke montage en het massieve vliegwiel met elektromagnetische weerstand kan je nu trainen als een professional in een handomdraai. Bovendien zijn er vele apps beschikbaar die het trainen niet alleen enorm efficiënt maar ook leuk en spannend maken. De Wahoo KICKR is ook volledig klaar voor de toekomst met Bluetooth 4.0 en ANT+ gegevensoverdracht. De prijs bedraagt €1.299,00.

Niet alleen met iPhone

Of je nu een virtueel parcours of een uitgebreide wattage training rijdt, de KICKR maakt van je training een unieke ervaring. De KICKR kan volledig draadloos bediend worden met je iPhone, iPad, BTLE Mac Book Pro of een PC met ANT+ dongle. De iOS devices met Bluetooth 4.0 (ook wel Bluetooth Smart genoemd) worden standaard ondersteund: iPhone 4S, 5, 5C, 5S, iPad 3rd generation, iPad 4th generation, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini met Retina display en iPod Touch (5th generation en nieuwer). De andere iOS devices zoals de iPhone 4 en iPad 2 kunnen wel compatibel gemaakt worden met de Wahoo ANT+ Fisica Key. Deze adapter wordt apart verkocht en de prijs hiervan bedraagt €64,99.

Realistisch rijgevoel en nauwkeurige wattagemeting 

Of je nu de berg af raast of een steile col beklimt, het massieve vliegwiel en de elektromagnetische weerstand zorgen voor een extreem realistisch rijgevoel. De KICKR is de enige trainer die het vermogen rechtstreeks op de naaf meet, wat zorgt voor consistente en betrouwbare wattagemeting. Zo kan je nog efficiënter trainen.

'Wheel off design'

Trainen is eenvoudig: haal je achterwiel uit je fiets en plaats hem in de KICKR. Voila, je training kan beginnen! Dankzij deze montage bespaar je banden, maar zorgt er ook voor dat je vermogensoutput consistenter en betrouwbaarder wordt gemeten.

Past op (bijna) elke fiets

De Wahoo KICKR is dankzij de speciale swing arm compatibel met (bijna) elke fiets: van 24" fietsen tot 29'er mountainbikes. De volgende wiel- en naafmaten worden ondersteund: 

  • Wielmaten: 29" MTB - 27,5" / 650b MTB - 700c Race - 26" MTB - 650c Race - 24" MTB & Race
  • Racefiets: 130 mm
  • Mountainbike: 135 mm

Standaard wordt de KICKR geleverd met een 10 Speed 12-25 Shimano / SRAM compatibele cassette. Je kan hem standaard echter ook gebruiken voor 8 Speed, 9 Speed en 11 Speed Shimano / SRAM compatibele cassettes (al dan niet door het gebruik van een 1.8mm spacer). Gebruikers van een Campagnolo aandrijving hebben een speciaal vrijwiel nodig dat de KICKR compatibel maakt met 9-, 10- en 11 Speed Campagnolo cassettes. Deze adapter wordt apart verkocht en kost €69,99. Als je het toestel bij ons aankoopt dan installeren wij dit vrijwiel gratis. Voor hen die de adapter graag zelf installeren vind je onderaan dit artikel een instructiefilmpje.

Gebruik

De KICKR werkt samen met verschillende leuke en spannende apps. Deze maken het niet alleen mogelijk om de KICKR te bedienen, maar ook om uitgebreide trainingsgegevens af te lezen en zelfs om virtuele trainingen met echte videobeelden (via de Kinomap Trainer app voor iPhone en iPad) te rijden. Voor de liefhebbers van Strava bestaat er ook de mogelijkheid om segmenten na te rijden met realistische weerstanden en je eigen tijden (of die van anderen!) te verbeteren vanuit je woonkamer. Aangezien de software volledig open staat voor third-party software ontwikkelaars zullen deze mogelijkheden alleen nog maar groeien!

Verpakkingsinhoud

  • Wahoo KICKR Power Trainer
  • 10 Speed 12-25 Shimano / SRAM compatibele cassette
  • Mountainbike-adapter 135mm
  • Robuuste snelspanner
  • Voedingskabel

Links

Filmpjes

Wahoo KICKR Power Trainer

De KICKR installeren

Installatie van de fiets op de KICKR

De KICKR connecteren

Campagnolo vrijwiel adapter monteren

Afbeeldingen

Andere interessante tips

Hartslagband onderhoud

Wist je dat (zoals alle textiel) ook de zachte borstband verslijt tijdens het sporten? Blaas je hartslagsensor nieuw leven in. Vernieuw de zachte borstband en vervang de batterij. Zo zorg je voor nog meer plezierige trainingen. Onderhoudstips...

Meer info

Cykell Just Klick Fietsendrager

Hoe gebruik je de Cykell Just Click fietsendrager? Simpel! Bekijk deze instructievideo en je zal stap voor stap getoond worden hoe je de Cykell Just Click fietsendrag moet installeren en gebruiken. Toch nog vragen? Spring gerust eens binnen in...

Meer info

Elektrische mountainbikes

De nieuwe generatie elektrische mountainbikes brengt je verder door de eigenschappen van snel rollende 29ers te combineren met het betrouwbare Bosch aandrijfsysteem . Bergen worden heuvels en elke rit gegarandeerd een leuke belevenis. De Bosch...

Meer info

MIPS Uitgelegd

Meer en meer fietshelmen zijn uitgerust met MIPS. Maar wat is MIPS nu eigenlijk? En waarom zou jouw volgende helm een MIPS helm moeten worden? We zetten voor jou de feiten op een rij zodat je de juiste keuze kan maken bij de aanschaf van je volgende...

Meer info