Webshop

Lease een fiets

Fietsen voor bedrijven

Onze wegen slibben dicht en dat zorgt voor veel files en frustratie. Daarnaast is ook de impact op het milieu van de auto steeds meer een probleem. Dat zorgt er voor dat steeds meer werknemers voor hun woon-werkverkeer kiezen voor alternatieve vervoersmiddelen zoals de (elektrische) fiets. Uiteraard zijn wij bij Chamizo Fietsen trots dat wij kunnen bijdragen aan een toekomstgerichte mobiliteit.

Ook jij als werkgever kan je steentje bijdragen door de medewerkers te belonen met een voordelig leaseplan. Zo voorzie je aan de ene kant uw werknemer van een doeltreffend en gezond vervoermiddel, en aan de andere kant zorg je ook voor gemotiveerde werknemers die actief bijdragen aan een beter milieu.

Interesse in leasing? Kom vrijblijvend langs voor informatie of een offerte.

Voordelen voor de werkgever, werknemer én het milieu

Voordelen voor werknemer

  • Fietsen brengt op dankzij de fietsvergoeding kan je tot €0,24 per gereden fietskilometer ontvangen die belastingvrij is.
  • Fietsen is gezond! Fietsers zijn minder ziek en leven langer, dat is wetenschappelijk bewezen. Wie elke dag een uurtje naar zijn werk fietst, kan misschien ook al eens een beurt in de fitnesszaal overslaan en toch fit en gezond blijven.
  • Fietsen zijn snel! Door de fileproblematiek in Vlaanderen ben je vaak sneller met de (elektrische) fiets dan met de wagen. Zeker in de stad is een fietstochtje een stuk sneller dan een autorit. Bovendien weet je vooraf hoe lang je onderweg zal zijn. 
  • Fietsen is leuk! Wij werken met de beste kwaliteitsmerken en zorgen voor advies op maat zodat je veel plezier zal beleven aan je bedrijfsfiets. 
  • Fietsen is flexibel! Voor elke gebruiker is er een juiste fiets. Of je nu gaat voor een racefiets, vouwfiets, ebike, stadsfiets, speed-pedelec of bakfiets: het kan allemaal.

Voordelen voor werkgever

  • De fiscus houdt van fietsen. De kosten voor een bedrijfsfiets en zijn toebehoren (fietsaccessoires, maar bijvoorbeeld ook een fietsenstalling) genieten van een verhoogde fiscale aftrekbaarheid.
  • Een positief imago. Het aanbieden van bedrijfsfietsen past volledig in het plaatje van maatschappelijk verantwoord ondernemen met oog voor het milieu en gezonde werknemers. 
  • Gezonde en productieve werknemers. Uit onderzoek blijkt dat fietsende werknemers gezonder zijn, stipter arriveren en minder vaak afwezig zijn op het werk. 
  • Kostenbesparing. U bespaart op brandstofkosten en op parkeerruimte. Die vrijgekomen parkeerruimte kan bovendien ook beter aangewend worden voor uw klanten.
  • Zorgenvrij. De leasemaatschappijen waar wij mee werken zorgen de leaserijder. Ze staan in nauw contact met ons en zullen bij pech, schade of diefstal er voor zorgen dat werknemer snel weer op de fiets kan.

Maatschappijen

Er zijn heel wat leasemaatschappijen die hun diensten aanbieden. Bij Chamizo Fietsen kiezen we voor de maatschappijen die zowel voor de werkgever als de werknemer zorgen voor een goede opvolging en de werknemer een grote keuze geeft in het aanbod kwaliteitsfietsen. 

Elke leasemaatschappij heeft eigen voorwaarden en voordelen, via onderstaande linken kan je op hun pagina's het overzicht raadplegen. Of je kan ons contacteren voor meer informatie.

Helemaal overtuigd?

We helpen je graag verder met het uitwerken van je leaseplan en het maken van een offerte voor je fiets.

Afbeeldingen