Webshop

Zwift Experience Dealer

Zwift Experience Dealer

"SERIOUS TRAINING MADE FUN", dat is waar het om draait bij Zwift. Heb jij ook genoeg van saaie indoor trainingen? Dan is het tijd om Zwift te komen ontdekken! Bij ons kan je Zwiften op onze Tacx Flux, Tacx Neo en Wahoo KICKR Powertrainer. We tonen je graag de vele mogelijkheden zodat je indoor training 100% fun wordt.

Wat is Zwift?

Zwift koppelt je fiets met je indoor trainingsapparaten om leuke en realistische ritten te rijden. Bij de betere Smart trainers wordt je weerstand automatisch aangepast aan je rit wat zorgt voor een unieke ervaring. Wist je dat je samen kan rijden met honderden zo niet duizenden andere fietsers zoals jij? En doe gerust de groeten aan één van de vele profrenners die dagelijks rondrijden!

Verken virtuele werelden

Verken routes geïnspireerd door Centraal Londen en het wereldbeker parcours van 2015 in Richmond, Virginia, of ontdek de unieke Zwift Watopia wereld. Beklim bergen, trek een sprint op bekende stroken of rij door een vuurspuwende vulkaan. Met Zwift kan het!

Gestructureerde workouts

Zwift werkt samen met de beste World Tour coaches om workouts te bouwen die van jou de fietser maken die je wil worden. De programma's zijn op maat van jouw conditie en zijn makkelijk te volgen zodat je minder hoeft na te denken en meer kan trainen. Je kan rustig alleen trainen, of je neemt deel aan een groep workout.

Social group rides

Zwift staat vooral bekend voor hun zogenaamde 'Social Group Rides'. Ritten waarbij je samen met honderden of duizenden andere fietsers kan rondrijden in de virtuele werelden van Zwift. Kies tussen makkelijke, sociale ritjes of intense races waarbij je echte prijzen kan binnen halen. De vriendelijke competitie houdt je gemotiveerd om op koers te blijven en je beste beentje voor te zetten.

Wat heb ik nodig?

Wij kunnen je uiteraard verder helpen aan een fiets (duh!), een compatibele trainer (bij ons vind je de beste trainers van Tacx en Wahoo), sensoren en een ANT+ Dongle. Daarnaast helpen we je graag op weg om te beginnen Zwiften en staan we open voor alle vragen die je nog zou kunnen hebben.

In de 'Knowledge Base' van Zwift vind je trouwens ook een heleboel extra info over allerlei Zwift gerelateerde vragen!

Enkele leuke quotes...

  • "I was soon hooked, pitting myself against thousands of riders from around the world" - The Guardian
  • "When you see it in action, you immediately want to saddle up and try it for yourself" - TechCrunch
  • "It's made indoor training fun, and that's something I'd never thought I'd say" - Road.cc
  • "Radicalizing my indoor training" - The Wall Street Journal

Ik wil zwiften!

Als Zwift Experience Dealer bieden we je de mogelijkheid om de virtuele wereld van Zwift te komen verkennen op één van onze demo trainers. Zo ben je meteen mee over de in en outs van Zwift en ontdek je meteen of het iets voor jou is (we hebben een vermoeden van wel!). Kom gerust eens langs!

Afbeeldingen