Webshop
prev next
 

Laatste Nieuws

Solden bij Chamizo Fietsen

De solden zijn begonnen! Naast 40% korting op (bijna) de volledige zomercollectie hebben we ook een promotie op alle eBikes en speed pedelecs én zijn er zeer scherpe prijzen op een aantal eindereeks fietsen.

Lees Meer

Deze einde reeks modellen staan afgeprijsd

We hebben enkele fietsen die ons assortiment gaan verlaten, we zwaaien ze uit met een mooie korting. Het is trouwens enkel in de prijs dat we knippen, je krijgt er dezelfde service bij als bij al onze andere fietsen.

Lees Meer

Daar is de nieuwe Carqon!

Vergeet wat je dacht te weten over bakfietsen en leer meer over de Carqon. Niet geheel onterecht is deze naam een afgeleide van 'car gone'. Slechts 50 winkelpunten wereldwijd werden geselecteerd om deze e-bakfiets te koop aan te bieden bij lancering, we zijn dan ook heel trots dat wij hem kunnen aanbieden.

Lees Meer

Nieuwsbrief

Tips van Chamizo

Hartslagband onderhoud

Wist je dat (zoals alle textiel) ook de zachte borstband verslijt tijdens het sporten? Blaas je hartslagsensor nieuw leven in. Vernieuw de zachte borstband en vervang de batterij. Zo zorg je voor nog meer plezierige trainingen. Onderhoudstips Om je borstband langer als nieuw te houden zijn er enkele makkelijke tips die de levensduur verlengen. Dit geldt voor alle zachte borstbanden,...

Lees Meer Meer Tips Van Chamizo

Een greep uit onze merken