Webshop
prev next
 

Laatste Nieuws

Kerstshopping - 14, 15 en 16 december

Kom gezellig winkelen in een leuke Kerstsfeer! Je vindt bij ons de beste inspiratie voor een mooi geschenk voor fiets- en sportliefhebbers. Bovendien zorgen wij voor warme, versgebakken wafels van ‘De Koekedoos’ (op zondag) en ook de ‘Martini Racing Ciclismo Bar’ is tijdens onze Kerstshopping geopend. Mooi geschenk bij elke aankoop!

Lees Meer

Bike & Fitness Sale

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie 2019 en hebben dus weer verschillende fietsen en fitness toestellen in de aanbieding aan extra interessante prijzen. Profiteer nu en scoor een mooie korting!

Lees Meer

Polar Vantage

De nieuwe Polar Vantage multisporthorloges zijn ontworpen om elke ambitieuze, doelgerichte atleet te helpen zijn maximale potentieel te bereiken. Welke sport je ook kiest, de Polar Vantage serie biedt je alle gegevens die je nodig hebt, zodat jij je kunt concentreren op wat écht telt: het harde werk. Kies het gps horloge dat het beste past bij jouw noden en doelen.

Lees Meer

Nieuwsbrief

Tips van Chamizo

Polar V800 sporthorloge met GPS

De Polar V800 is het meest complete sporthorloge voor professionele en toegewijde atleten die topprestaties willen leveren. Dankzij de vele slimme functies en eigenschappen kan je de V800 inzetten bij al je activiteiten om nog efficiënter te trainen! De prijs inclusief H7 hartslagsensor bedraagt €449,90 . Geïntegreerde GPS, Smart Coaching en 24/7 activiteitsmeting De Polar V800 is...

Lees Meer Meer Tips Van Chamizo

Een greep uit onze merken