Webshop
prev next
 

Laatste Nieuws

Nieuw: Urban Arrow FamilyNext

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Urban Arrow kreeg de iconische Urban Arrow Family een nieuw uiterlijk. Het volgende icoon op de weg dat iedere voorbijganger zal doen staren naar zijn gestroomlijnde ontwerp, innovatieve veiligheidsvoorzieningen en ultiem comfort.

Lees Meer

Solden

Het zijn solden bij Chamizo Fietsen! Ontdek welke fietsen deelnemen of bezoek onze showroom waar je ook de beste koopjes kan scoren in onze afdeling kledij en accessoires.

Lees Meer

Nieuw: Wahoo TRACKR Heart Rate

De TRACKR HEART RATE van Wahoo Fitness is een geavanceerde hartslagmonitor ontworpen voor duursporters. Met verbeterde verwerkingstechnologie biedt de TRACKR HEART RATE uiterst nauwkeurige hartslagmetingen, wat atleten helpt hun trainingsefficiëntie te verbeteren en optimale prestaties te bereiken.

Lees Meer

Nieuwsbrief

Tips van Chamizo

Inschrijving van je speed pedelec

Inschrijving speed pedelec Je nieuwe speed pedelec inschrijven hoeft niet meer zo omslachtig als voorheen te gebeuren. Voortaan kan je via WebDIB je nieuwe speed pedelec inschrijven wat niet alleen veel eenvoudiger is maar ook een enorme tijdswinst oplevert. Want je wil natuurlijk snel met je gloednieuwe fiets de baan op, toch? Ga naar WebDIV Vul het formulier "aanvraag...

Lees Meer Meer Tips Van Chamizo

Een greep uit onze merken