Webshop
prev next
 

Laatste Nieuws

Garmin Edge 1030

Het nieuwe paradepaardje van Garmin, de Edge 1030 is vanaf nu uit voorraad leverbaar. Dankzij een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen is dit ongetwijfeld één van de beste fietscomputers op de markt. Kom eens langs voor meer info en een demonstratie!

Lees Meer

Wij blijven bereikbaar!

Door de wegenwerken voor de bruggen over het kruispunt R6 - Liersesteenweg kan er hinder zijn op weg naar de winkel. Wij blijven echter perfect bereikbaar. Contacteer ons gerust indien er vragen zijn!

Lees Meer

Zien en gezien worden

De herfst is in het land en de dagen worden weer korter en donkerder. Neem je voorzorgen en ga veilig op pad dankzij onze tips en de nieuwste trends in fietsverlichting en opvallende kledij.

Lees Meer

Nieuwsbrief

Tips van Chamizo

Elektrische mountainbikes

De nieuwe generatie elektrische mountainbikes brengt je verder door de eigenschappen van snel rollende 29ers te combineren met het betrouwbare Bosch aandrijfsysteem . Bergen worden heuvels en elke rit gegarandeerd een leuke belevenis. De Bosch motor zorgt voor een unieke boost, zodat je meer en verder kan fietsen . En de robuuste mountainbikeconstructie brengt je waar je maar wil. De...

Lees Meer Meer Tips Van Chamizo

Een greep uit onze merken