Webshop
prev next
 

Laatste Nieuws

Chamizo Fietsen als eventlocatie voor Immo ID Espana op 15 november

Bij Immo ID Espana loopt nu een actie waarbij je een gratis Segway step van bij Chamizo Fietsen krijgt bij aankoop van een nieuwbouw in Spanje. Meer info over het kopen van een woning in Spanje kan je krijgen op de infoavond van hen in onze winkel.

Lees Meer

Zonder alcohol en toch straffer dan tequila?

Een nieuwe favoriet van onze klanten is de gemberdrank van Ginger Jack. Boordevol biologische gember van topkwaliteit, koudgeperst en op smaak gebracht met verse munt, limoen, citroen, rietsuiker en een heerlijk kruidenboeket.

Lees Meer

Nieuw: de longtailbikes van Benno

De auto aan de kant laten is makkelijker gezegd dan gedaan, het vervoeren van bagage en/of kinderen is niet altijd eenvoudig met de fiets. En als de bakfiets dan te groot is heeft de longtailfiets de oplossing.

Lees Meer

Nieuwsbrief

Tips van Chamizo

Hartslagband onderhoud

Wist je dat (zoals alle textiel) ook de zachte borstband verslijt tijdens het sporten? Blaas je hartslagsensor nieuw leven in. Vernieuw de zachte borstband en vervang de batterij. Zo zorg je voor nog meer plezierige trainingen. Onderhoudstips Om je borstband langer als nieuw te houden zijn er enkele makkelijke tips die de levensduur verlengen. Dit geldt voor alle zachte borstbanden,...

Lees Meer Meer Tips Van Chamizo

Een greep uit onze merken