Webshop
prev next
 

Laatste Nieuws

Wahoo KICKR 2019

Het wordt stilaan frisser buiten, en dat betekent dat de indoor fietstrainers weer van stal gehaald worden. Wahoo presenteert voor het nieuwe trainerseizoen maar liefst 4 nieuwigheden: de nieuwe KICKR Power Trainer, de KICKR CORE Trainer, de KICKR CLIMB klimsimulator en de KICKR HEADWIND ventilator. Kom ze ontdekken in de showroom!

Lees Meer

Flyer Upstreet5 uit voorraad leverbaar

De Flyer Upstreet5 E-bikes zijn dit jaar erg populair, en daardoor konden de wachttijden soms lang oplopen. Momenteel zijn er echter verschillende modellen meteen uit voorraad leverbaar. Maak een testrit en laat je overtuigen!

Lees Meer

Stromer ST3

Stromer presenteert de nieuwe ST3, die vooral opvalt door een nog krachtigere motor (820W vermogen en 44Nm koppel) en een nieuw frame met 27.5" wielen. Deze topper is alvast beschikbaar voor pre-order. Bekijk nu alle highlights!

Lees Meer

Nieuwsbrief

Tips van Chamizo

Elektrische mountainbikes

De nieuwe generatie elektrische mountainbikes brengt je verder door de eigenschappen van snel rollende 29ers te combineren met het betrouwbare Bosch aandrijfsysteem . Bergen worden heuvels en elke rit gegarandeerd een leuke belevenis. De Bosch motor zorgt voor een unieke boost, zodat je meer en verder kan fietsen . En de robuuste mountainbikeconstructie brengt je waar je maar wil. De...

Lees Meer Meer Tips Van Chamizo

Een greep uit onze merken