Webshop

Stromer FAQ

Stromer

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden ze de uitdagingen van het stadsverkeer: Ze ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

Service na verkoop

Een voertuig dat zo geavanceerd is vraagt ook een geavanceerde aanpak en een grondig onderhoud. Onze vakmensen in de werkplaats genieten met regelmaat van opleidingen bij Stromer zodat ze helemaal mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen. Op die manier kunnen we de fietsen in ons atelier vlot en deskundig weer op weg helpen.

Op de pagina van Stromer kan je terecht voor een uitgebreide FAQ waarbij je antwoorden kan vinden op de meest gestelde vragen. Deze pagina kan je hier terugvinden. Kan je het antwoord op je vraag niet terugvinden? Contacteer ons dan en we proberen je zo snel mogelijk weer verder te helpen.

Afbeeldingen