Webshop

Zadelmeting SQlab

Een zadel is als een schoen: het moet passen! Wanneer je al verschillende zadels hebt geprobeerd en het ongemak blijft, dan kunnen wij zeker de SQlab zadels aanbevelen. Deze zadels werden ontworpen vanuit een medisch oogpunt door urologen om fietsers van hun zadelproblemen af te helpen.

SQlab Zadelmeting

SQlab heeft een methode ontwikkeld om de afstand tussen de zitbotjes van het bekken te meten, waardoor de optimale zadelbreedte kan berekend worden. Bovendien wordt ook gevraagd naar de klachten die zich voordoen, en wat voor type fietser je bent. Op die manier kunnen wij een zadel voorstellen waarbij je in de meeste gevallen van je klachten verlost zal worden. Bovendien is de speciale vorm van SQlab zadels ook geschikt voor mensen die niet per sé specifieke klachten hebben, maar gewoon last hebben van "zadelpijn". De meting zelf gebeurt met de gewone stadskledij (je hoeft dus niet in fietsoutfit te komen). De vele uitstekende testresultaten door de grote Duitse vakbladen bevestigen deze stellingen met grote overtuiging.

Prijs

De SQlab zadelmeting is volledig gratis. De prijzen van de bijhorende SQlab zadels variëren van €49.95 tot €179.95, afhankelijk van de discipline en de vastgestelde klachten. Je hoeft voor een zadelmeting geen afspraak te maken, en we voorzien ongeveer 20 minuten voor een zadelmeting met bijhorend advies. Voor verdere vragen kan je steeds contact met ons opnemen!

Afbeeldingen