Webshop

Herstellingen & onderhoud

Professionele onderhouds- en hersteldienst

In de gespecialiseerde onderhouds- en hersteldienst kan je steeds terecht om je fiets deskundig te laten herstellen en onderhouden. Dankzij de jarenlange ervaring en de continue bijscholing bieden we de best mogelijke service om je fiets terug perfect rijklaar te maken. Bovendien hebben we een heel ruime voorraad originele wisselstukken en onderdelen permanent in voorraad, waardoor je snel weer kan fietsen. 

Service, inbegrepen bij je aankoop

Bij Chamizo Fietsen verkopen we je bij de fiets ook een uitblinkende service na verkoop. Bij je nieuwe fiets zullen we 3 maanden na aankoop een gratis check-up uitvoeren waarbij we je fiets weer helemaal als nieuw instellen. En ook daarna houden we onze werkplaats exclusief voor onze eigen klanten, om lange wachttijden en tekorten aan reservestukken te vermijden. Ook zijn onze techniekers continu bijgeschoold om de merken die we verkopen vakkundig te kunnen herstellen.

We kunnen dus geen afspraak maken voor herstellingen of onderhoud aan fietsen die niet gekocht zijn bij Chamizo Fietsen. We vinden dat zelf ook vervelend, maar zonder deze maatregel zou een afspraak voor herstelling makkelijk een maand op zich moeten laten wachten. Indien de fiets niet bij ons gekocht is en je op zoek bent naar een herstelling, onderhoud of garantieclaim raden we je aan om de winkel te contacteren waar de fiets gekocht is.

Maak een afspraak

Je kan telefonisch een afspraak boeken in de werkplaats. Je kan ons bereiken op volgend nummer: +32(0)15 21 18 99.

Martini® fietsbar

Wil je wachten op je herstelling of onderhoud? Dat kan in onze Martini® bar met een frisse Martini®, een lekker glaasje frisdrank of een vers kopje koffie. In onze bar is wifi voorzien dus je kan terwijl ook verder werken of een filmpje kijken.

Stallingskost

Om de plaats in ons magazijn te vrijwaren geldt er een stallingskost van €5 / week gerekend vanaf het moment dat de fiets is klaargemaakt en de eigenaar is verwittigd. Gelieve de fiets dus tijdig op te halen.

Ophaaldienst

Indien gewenst kan je fiets tegen een vergoeding ook afgehaald en teruggebracht worden bij je thuis om je fiets te laten onderhouden of herstellen. De kostprijs is gebaseerd op de afstand van de kortste weg (enkele rit) naar de bestemming berekend door Google Maps

Ophaling / levering fiets 0-10km (enkele rit): €20
Ophaling / levering fiets 0-20km (enkele rit): €30
Ophaling / levering fiets 0-30km (enkele rit): €40
Ophaling / levering fiets +30km (enkele rit): contacteer ons voor de mogelijkheden

Afbeeldingen