Webshop

Trek Project One

Wil je graag een fiets laten bouwen die echt bij je persoonlijkheid past? Volledig op maat, met de aandrijving en onderdelen van je dromen? Dankzij Trek Project One kan dat perfect!

Trek bouwt jouw fiets

Het programma voor fietsen op maat is tegelijkertijd eenvoudig en ontzettend geavanceerd: kies simpelweg het model, de geometrie, styling en onderelen naar keuze en Trek bouwt je droomfiets volledig op maat. Met de hand, één voor één, worden de fietsen gemaakt, gespoten en geassembleerd door vakmensen en kunstenaars in Treks eigen geavanceerde fabriek in Waterloo, USA. En je zal zien, eens je fiets arriveert zal je fiets in werkelijkheid nog mooier zijn dat je ooit had durven dromen!

Probeer het zelf!

Wacht niet langer, en stel geheel vrijblijvend en in alle rust je racefiets of mountainbike samen. Je mag aanpassingen doen zoveel je wil. Dankzij de duizenden mogelijke combinaties kan je je fiets samenstellen tot in het kleinste detail. Ook de speciaalste kleuren zijn mogelijk: Custom flames, superlichte U5 Vapor Coat lak, de nieuwe Trek Factory Racing kleuren of de Spartacus edition van Fabian Cancellara!  Laat je alvast inspireren door de vele voorbeelden onderaan op deze pagina. Klaar? Kom dan langs de winkel en enige tijd later rij je rond met je droomfiets.

Laat je adviseren

Geraak je niet wegwijs uit de duizenden onderdelencombinaties, of heb je raad nodig over de ideale maatvoering? Kom dan zeker langs de winkel, we helpen je graag verder om je project tot in de puntjes af te werken.

Stel nu zelf je Trek Project One fiets samen!

Bekijk zeker ook dit knappe filmpje hoe een Trek project One gemaakt wordt!

Afbeeldingen