Webshop

Fiets Tracking

Traceren van je eBike
Er zijn heel wat redenen waarom je je fiets zou willen traceren. Deze zeer gebruiksvriendelijke tracker laat je toe om 24/7 je fiets te volgen en je te alarmeren bij ongeoorloofd gebruik.

  • Poging tot diefstal: bij een poging tot ongeoorloofd gebruik krijg je een alarm op je smartphone
  • Diefstal: traceer je fiets in real-life in heel EU
  • Fiets zoeken: ook in grote stallingen en parkeerplaatsen kan je je fiets traceren
  • Planning: je ziet waar je (bedrijfs)fiets op dit moment is en hoe ver je collega op zijn/haar ronde zit

Productbeschrijving
De Bike Trax voor eBikes is aangesloten op de batterij maar bevat ook een reservebatterij zodat hij ook nog actief is wanneer de batterij van de fiets leeg is. De tracker bevat een EU SIM-kaart en bij geval van diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem geactiveerd en wordt er onmiddellijk een alarm naar je smartphone gestuurd. In welk EU land je ook bent.

De SIM- en GPRS-kosten van de eerste 12 maanden na activering zijn inbegrepen, nadien kan je kiezen wanneer je het systeem weer wil activeren aan €3,95 per maand. Heractiveren kan eenvoudig met de gratis smartphone-app. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de tracker enkel in de zomermaanden kiezen.

Bestellen en info
De Bike Trax inclusief montage, 12 maanden gebruik van applicatie en SIM-kosten kost €229. De tracker wordt gemonteerd in je fiets in onze werkplaats, daarom is het belangrijk van een afspraak te maken. Dit kan telefonisch op +32 (0)15 21 18 99.

Afbeeldingen