Webshop

De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker

De 1000 kilometer

Al jaren is Chamizo Fietsen onrechtstreeks betrokken bij de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Startende renners die informatie komen inwinnen over uitrusting, voeding en afstelling van de fiets tot professionals die hun uitrusting komen uitbreiden om door weer en wind te kunnen trainen.

Voor het eerst zal Chamizo Fietsen een eigen team sturen naar dit fantastische evenement. Het idee kwam toen collega Flor op pensioen ging en we als afscheidsgeschenk een eigen kledinglijn lanceerden. De opbrengst hiervoor ging naar Kom op tegen Kanker en van het één kwam het ander ...

Hoewel we 'maar' 8 renners in het veld kunnen sturen, staan we met het volledig 28-koppige team achter onze renners. Dit doen we door mee te supporteren, aan te sluiten bij trainingen en vooral door mee geld in te zamelen voor dit nobele doel.

Ons team

De collega's die mee gaan rijden zijn (op de foto van links naar rechts): Sander, Kathleen, Lennerd, Flor, Delphine, Casper en Timothy. Achter dit sterke team staan alle andere collega's klaar om te helpen met inzamelacties en vooral morele steun.

Wil je ons team steunen? Dat kan!

  • Rechtstreeks via onze groepspagina van Kom op tegen Kanker: klik hier
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170254220
    Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift voor 45% fiscaal aftrekbaar, dus voor een gift van €40 betaal je op het einde van rit zelf maar €22!

 

Afbeeldingen