Webshop

Nieuws

2017

Brompton x Barbour

De iconische fabrikant van vouwfietsen Brompton en lifestyle modemerk Barbour slaan de handen in elkaar voor deze prachtige limited edition Barbour Brompton Bike. Vanaf nu héél gelimiteerd verkrijgbaar in de winkel!

lees verder

Zomersolden op fietsen!

Vanaf 1 juli hebben we een aantal scherp geprijsde fietsen in de aanbieding. Ideaal om de zomer sportief in te zetten met een splinternieuwe fiets! Bekijk snel onze koopjes!

lees verder

Fietsvergoeding voor High Speed E-bikes

Goed nieuws voor alle (toekomstige) eigenaars van een High Speed E-bike (of ook Speed Pedelec genoemd): voortaan worden deze fietsen fiscaal gelijkgesteld met de "gewone" fiets. Dat wil zeggen dat er voortaan ook een fietsvergoeding voorzien kan worden voor het woon-werkverkeer én dat bedrijfsfietsen genieten van 120% aftrekbaarheid voor de werkgever.

lees verder

Wahoo ELEMNT BOLT

Wahoo introduceert met de ELEMNT BOLT een nieuwe GPS fietscomputer die niet alleen de meest aerodynamische ooit is, maar ook één van de meest complete en gebruiksvriendelijke. Vanaf nu verkrijgbaar!

lees verder

Pure Electric

De Italiaanse producent van beschermende kledij voor E-bikes en Speed Pedelecs Pure Electric brengt met de Diamond reeks een nieuwe en innovatieve kledinglijn voor forenzen op de markt.

lees verder

Oakley 2017

De eerste zonnestralen zijn in het land, en daar zijn ook de nieuwe Oakley fietsbrillen. Bekijk de nieuwe collectie nu!

lees verder

Brompton Nickel Edition

Vanaf nu is de prachtige Brompton Nickel Edition terug (beperkt) leverbaar. Deze vouwfiets met premium afwerking was in de gelimiteerde versie zo populair, dat Brompton hem vanaf nu 3-jaarlijks zal produceren in kleine reeksen.

lees verder