Webshop

Nieuws

2020

Heropening 12 mei

Het is zover, vanaf dinsdag 12 mei gaat de winkel terug open. We zijn ontzettend blij dat we jullie terug mogen verwelkomen. Zo kan je je gedroomde fiets in het echt bekijken, testen én meteen meenemen.

lees verder

eBikes in stock

Tijdens de Coronamaatregelen is de winkel gesloten, maar dat houdt ons niet tegen om jou van fietsplezier te voorzien. Bekijk hier ons uitgebreide overzicht met snel leverbare eBikes. Wij leveren je nieuwste eBike persoonlijk en 100% rijklaar bij je thuis. Uiteraard met in achtneming van de social distancing en hygiëneregels.

lees verder

Bestel je fiets online / telefonisch

Wil jij nu fietsen? Dat kan! Vanwege de Coronamaatregelen is onze winkel momenteel gesloten, maar dat houdt ons niet tegen om jou van fietsplezier te voorzien. Je kan je fiets online of telefonisch bestellen, en wij leveren de fiets persoonlijk bij je thuis. Uiteraard met in achtneming van de social distancing en hygiëneregels. Met meer dan 1000 fietsen in voorraad in ons eigen magazijn kunnen we je snel op de fiets krijgen!

lees verder

Stromer inruilactie

Stromer fietsers van het eerste uur kunnen nu extra voordelig overstappen naar de nieuwste generatie. Bij omruiling van een oud model ST1 (bouwjaar 2012-2017) profiteer je van een omruilpremie ter waarde van €1000 bij aankoop van een nieuwe Stromer naar keuze. We halen het oude model af en leveren je nieuwe Stromer direct aan huis. Uiteraard met respect voor de social distancing en hygiëneregels.

lees verder

Cannondale Mavaro Neo

Movement that moves you. De nieuwste eBike van Cannondale combineert stijl met snelheid en comfort met veelzijdigheid. Maak van fietsen een kunst. Bekijk alle Mavaro Neo modellen in ons overzicht.

lees verder

Update Coronavirus 18/03

Vanwege de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad is de winkel gesloten tot nader order. Wij wensen jou en je dierbaren een goede gezondheid! Bedankt om even op ons te willen wachten en tot binnenkort!

lees verder