Webshop

Nieuws

2022

Gratis oprijgoot of luchtcompressor

Bij aankoop van een Yakima fietsendrager geniet je nog tot en met 15 juli 2022 van deze actie waarbij je een gratis accessoire krijgt.

lees verder

Flor hangt zijn werkbroek aan de haak...

Onze collega Flor gaat met pensioen, maar we laten hem niet zomaar gaan. Vier mee zijn afscheid en steun daarbij Kom op tegen Kanker!

lees verder

De nieuwe Urban Arrow Anniversary

Het was lang wachten, maar de nieuwe Urban Arrow Family Anniversary is er! Deze fiets kent heel wat nieuwigheden en extra functionaliteiten dus stuurden we onze collega op pad om te kijken of deze fiets het wachten waard was.

lees verder

De eco-inspanningen van Trek

De fiets boven de auto kiezen is sowieso een goede zaak voor het milieu. Maar als de producent van die fiets dan ook nog eens extra inspanningen doet, komt het helemaal goed.

lees verder

Stop fietsendiefstal, gebruik een 2e slot!

Wist je dat de meeste fietsen die gestolen worden wel degelijk op slot staan? Zorg altijd voor een 2e slot om te vermijden dat je fiets in een knip verdwijnt.

lees verder

Nieuw: de Bosch SmartphoneGrip

Bij het nieuwe Bosch Smart Systeem is het mogelijk om je eigen smartphone te koppelen en te gebruiken als display. Ontdek alle voordelen van deze intelligente smartphone houder.

lees verder

Kom naar de Aska Demo Day bij Chamizo

Kom op 23 april naar de Aska Demo Day en test de gloednieuwe ÅSKA speed-pedelec.

lees verder

ÅSKA haalt 1,3 miljoen euro op

De start-up produceert duurzame top-end speed pedelecs, gebaseerd op een volledig Europese productieketen. ÅSKA zet in op een unieke rij-ervaring, waar avontuur, veiligheid en snelheid hand in hand gaan. Met deze kapitaalsverhoging kan het bedrijf zijn ambitieuze groeidoelstellingen realiseren.

lees verder

Nieuw: Topstone Carbon

Zonet werd de nieuwe Topstone Carbon aangekondigd bij Cannondale. Maar ontdek vooral zelf de voordelen van deze nieuwe pareltjes onder de gravel bikes.

lees verder

Koop een fiets en krijg €250 mobiliteitsbudget!

Als je je auto wegdoet en je schrapt je nummerplaat, dan krijg je een subsidie tot €250 per gezin. Hiermee kan je een terugbetaling aanvragen voor de aankoop van een (elektrische) fiets, bakfiets, speed pedelec, fietskar of kinderzitje.

lees verder

Ontdek de gravelbike van het jaar

Trek is voor het derde jaar op rij in de prijzen gevallen tijdens de Fiets van het Jaar verkiezing. De vakjury heeft dit keer e Checkpoint SL 6 eTap uitgeroepen tot Gravel Bike van het Jaar 2022.

lees verder

De nieuwe Stromer ST3 Pinion is er!

Dankzij de Pinion versnelling uit de automobielsector en de riemaandrijving is dit model uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk,
perfect voor pendelaars die het hele jaar door de fiets nemen.

lees verder

Prijsstijging Stromer vanaf april

Door de aanhoudende prijsstijgingen bij leveranciers en transport is Stromer genoodzaakt een prijsstijging door te voeren vanaf april. Tot dan bestel je je Stromer aan de huidige prijzen.

lees verder

1,8 miljoen dollar voor Buffalo Bikes van Trek

De Buffalo Bike is een duurzame fiets die speciaal ontwikkeld werd voor ontwikkelingsgebieden. Met de campagne die gevoerd werd voor deze fiets werd 1,8 miljoen dollar opgehaald.

lees verder

Grootse plannen voor de Vesten in Mechelen

Mechelen gaat erg ingrijpende werken uitvoeren en dat is goed nieuws voor iedereen, maar vooral voor de voetgangers en fietsers!

lees verder