Webshop

Nieuws

2024

Prijsdaling Stromer modellen

Goed nieuws voor de fans van kwalitatieve speedpedelecs, Stromer kondigde zonet een prijsdaling aan op verschillende modellen. Ontdek hier wat de nieuwe prijzen zijn.

lees verder

Gratis Urban Arrow Regenhuif Plus

De Urban Arrow bakfietsen rijden erg comfortabel en dankzij de regenhuif is het voor de passagiers bij regenweer nog altijd een leuke manier van fietsen. En nu krijg je de Regenhuif Plus, ter waarde van €379, helemaal gratis bij aankoop van een Urban Arrow Family!

lees verder

Koga Evia valt in de prijzen bij HLN

Dit jaar kwam de Koga Evia als beste uit de test bij HLN, ontdek hier waarom.

lees verder

Gratis Wildride drager bij Urban Arrow Family

Ontvang nu tijdelijk een gratis Wildride kinderdraagzak cadeau bij aankoop van een Urban Arrow Family naar keuze.

lees verder

Stromer ST7 Alinghi Red Bull Racing Edition.2

Stromer weet weer te verbazen met deze exclusieve uitgave van de alom geprezen Stromer ST7. Deze Alingi Red Bull Racing Edition.2 is zeer exclusief uitgegeven, waaronder bij Chamizo Fietsen.

lees verder

Het waarom van de fietshelm in 2024

Op de Dag van de fietshelm gaat er extra aandacht naar het dragen van een fietshelm, en dat is nog steeds nodig. Chamizo Fietsen mocht dit toelichten op Het Journaal.

lees verder

Voorjaarspromotie Trek: Fiets voor niets!

Koop je in april of mei een Trek e-bike en maak kans op een van de vele prijzen. Zo maak je dus ook kans om het volledige aankoopbedrag van je e-bike terug te winnen!

lees verder

Speedpedelec van het jaar: Stromer ST3 Pinion

Zonet werd de Stromer ST3 Pinion ABS verkozen tot speedpedelec van het jaar 2024. Waarom deze fiets boven de andere uitschiet lees je hier.

lees verder

Fiets van het jaar: Koga WorldTraveller

Hoewel deze WorldTraveller ondertussen een klassieker is geworden blijft deze fiets toch hoge ogen scoren. Hij werd zonet verkozen tot fiets van het jaar 2024, ontdek hier waarom dat dat nu juist zo is.

lees verder

Een geschenkje voor je verjaardag!

Naast felicitaties is het toch ook altijd fijn van op je verjaardag cadeautjes te krijgen, toch? Ook bij Chamizo Fietsen vieren we graag mee met onze trouwe klanten! Ontdek hier hoe jij je verjaardagscadeautje kan verzilveren.

lees verder