Webshop

Nieuws

2023

Maak kans op een veilig en lekker paaspakket!

Doe mee met onze paaswedstrijd om zo kans te maken op een gigantische chocolade haas en een veilig reflecterende vest.

lees verder

Promotie: Urban Arrow is bakfiets van het jaar.

De Urban Arrow Family werd uitgeroepen tot bakfiets van het jaar 2023 en de winnaar trakteert op €597 aan cadeau's!

lees verder

De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker

Voor het eerst zal Chamizo Fietsen een eigen team sturen naar de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker. Deze ploeg bestaat uit collega's van alle afdelingen van onze winkel, samen gaan ze 1000 kilometer afleggen én (minstens) €5.500 inzamelen voor dit goede doel.

lees verder

Knog Scout: een alarm en tracker op je fiets

Als gebruiker kan je je fiets en je onderdelen op verschillende manieren gaan beschermen tegen diefstal. Bij diefstalpreventie kan je discreet te werk gaan of net heel zichtbaar. Professionele bendes kiezen vaak voor de quick wins, fietsen die ze snel en onopvallend kunnen meenemen. Je kan je zelf een stap verder gaan en je verdwenen fiets gaan opsporen.

lees verder

Nieuwe kleuren voor Project One

Project One, het custom kleurenprogramma van Trek verrast ook in 2023 met visueel spektakel. De nieuwe Tie Dye kleurenschema’s zorgen voor een goed gevoel en opgewekte fietsritten. De designers van Trek lieten bij de nieuwe ontwerpen met de hand geschilderde kleurenstroken samenvloeien tot unieke creaties die allemaal van elkaar verschillen.

lees verder

Trek introduceert nieuwe cargofietsen

Trek heeft de gloednieuwe longtail cargo e-bike gelanceerd: de Fetch+ 2. Deze elektrische transportfiets maakt deel uit van de nieuwe Fetch+ familie, waartoe ook een nieuwe bakfiets behoort. Deze fietsen zijn de nieuwste toevoeging aan Trek’s groeiende aanbod van elektrische fietsen en zijn bedoeld om gezinnen te helpen meer te fietsen en de auto vaker te laten staan.

lees verder

De nieuwe Stromer ST2 Pinion is er!

Vers uit de fabriek: de Stromer ST2 Launch Edition in Electric Green met Pinion 6-voudige versnelling en Gates carbonriem, individueel en traploos verstelbare stuurpen en gepolijste lasnaden.

lees verder

De Design & Innovation Award 2023 gaat naar...

Met de veelzijdige e-bike Upstreet wint FLYER de gerenommeerde Design & Innovation Award 2023. Deze onderscheiding van de fietsindustrie geldt als kwaliteitskeurmerk en maatstaf voor topproducten.

lees verder

Happy Vélontijn

Op 14 februari zetten we onze geliefden in de bloemetjes en met fietsplezier doe je iedereen een plezier. We lijsten hier even de topcadeautjes op.

lees verder

Trek gaat volop voor de familie

Het Amerikaanse merk Trek is van alle martkten thuis. Voor race, MTB en e-bikes staan ze al langer op nummer 1, nu breiden ze hun assortiment uit met familiefietsen.

lees verder

Solden

Het zijn solden bij Chamizo Fietsen! Ontdek welke fietsen deelnemen of bezoek onze showroom waar je ook de beste koopjes kan scoren in onze afdeling kledij en accessoires.

lees verder

Gratis New Looxs Fietstas

Ontvang tijdens de soldenmaand een gratis New Looxs Fiori dubbele fietstas bij de aankoop van geselecteerde fietsen.

lees verder

Meer dan 390 miljoen kilometer met Stromer

Afgelopen jaar werd er bijna 99 miljoen kilometer 'gestromerd' wereldwijd. Spectaculaire cijfers die aantonen dat speedpedelecs in de lift zitten.

lees verder