Webshop

Nieuws

2021

Lentepromotie: Gratis Nutcase helm

Nu ontvang je tijdelijk een gratis Nutcase kinderhelm in de Jules uitvoering bij aankoop van een Mini Micro step naar keuze.

lees verder

Carqon lanceert de Flatbed

Vanaf nu kunnen (fiets)koeriers op pad met de Carqon Flatbed. Een nieuwe allrounder in de Carqon familie met een transportplatform dat multifunctioneel te beladen is. Deze soepel sturende elektrische bakfiets is dé oplossing voor elke ondernemer die op zoek is naar wendbaarheid in de stad en milieuvriendelijk wil vervoeren van A naar B.

lees verder

Trek wint tweede jaarop rij Fleet Brand of the Year

De organisatie van Bike of the Year in België heeft Trek voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot Fleet Brand of the Year 2021. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de VAB en geldt als de meest prestigieuze prijs in de fiets-industrie.

lees verder

Onze werkplaats is open voor onze klanten

We zijn genoodzaakt onze werkplaats tijdelijk exclusief voor onze klanten te reserveren. Dit om lange wachttijden te vermijden. Ook dit is een gevolg van de Corona gevolgen, lees hier waarom...

lees verder

Gezocht: ervaren fietstechnieker

Chamizo Fietsen is al meer dan 35 jaar een gevestigde waarde. Onlangs hebben we onze winkel nog verder uitgebreid om aan de stijgende vraag aan fietsen, accessoires, kledij en schoenen te voldoen. Daarom breiden we ook ons team verder uit en zijn op zoek naar collega's die mee willen werken aan het succesverhaal van dit familiebedrijf.

lees verder

Winkelen bij Chamizo Fietsen vanaf 27/03

Vanaf zaterdag 27/03 moeten niet-essentiële winkels in België de deuren sluiten. Wat dat betekent voor Chamizo Fietsen lees je hier.

lees verder

Onthulling van de SRAM GX Eagle AXS

Enkele weken terug kregen we een mysterieuze doos met cijferslot, jammer genoeg zonder code! Maar nu mogen we dus eindelijk de inhoud onthullen...

lees verder

Gezocht: administratief medewerker (m/v)

Om onze groei verder te ondersteunen zijn we op zoek naar een administratieve medewerker. Ben jij op zoek naar een job binnen dit familiebedrijf in volle groei?

lees verder

Nieuw: ArtNouvélo

De werken en kledij van ArtNouvélo zijn vanaf nu te koop bij Chamizo Fietsen. Kunstwerken die de brug slaan tussen kunst en wielrennen.

lees verder

Met de fietskar op tocht

Makkelijk je kind(eren), hond of boodschappen meenemen? Dat kan met deze handige fietskarren, die je bovendien in een handomdraai opplooit.

lees verder

Terugroepactie Brompton

Brompton stelde een veiligheidsprobleem vast bij de elektrische fietsen met bepaalde serienummers. Daarom organiseren ze een terugroepactie voor bepaalde modellen. Kijk hier even of jouw fiets ook een update nodig heeft.

lees verder

Win de Craft Pro Dry Nanoweight SS

Om het startschot van de zomercollectie te geven organiseren we een wedstrijd waarbij je de erg comfortabele Craft Pro Dry Nanoweight SS kan winnen.

lees verder

Vereenvoudigde openingsuren

Voortaan hanteren we geen seizoensgebonden openingsuren meer, maar zijn het hele jaar door geopend van dinsdag tot en met zaterdag 9.00u tot 18.00u.

lees verder

Communie of Lentefeest?

Deze feesten staan al sinds jaar en dag garant voor een nieuwe fiets voor het feestvarken, klaar voor een nieuwe levensfase. Alleen steekt Covid19 ook daar weer een klein stokje in de wielen...

lees verder

Droge en warme voeten dankzij MAGMA

Northwave heeft DE schoen ontworpen die er voor zorgt dat je bij het fietsen warme en droge voeten blijft houden, in welke weersomstandigheden ook.

lees verder

Beschikbaarheden en levertermijnen

Door de gevolgen van Covid19 wijken onze beschikbaarheden en levertermijnen af. Toch doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

lees verder

Test de Stromer ST2 Launch Edition

Kom als eerste de Stromer ST2 Launch Edition testen bij Chamizo Fietsen!

lees verder

Bescherm de batterij van je bakfiets tegen diefstal

Dankzij de Lockride ben je beter beschermd tegen diefstal van je batterij op de Urban Arrow.

lees verder

Vacature: Fietsverkoper (m/v)

We zoeken een nieuwe collega die net zoals wij op zoek gaat naar de juiste fiets voor de juiste klant. Of de juiste klant voor de juiste fiets. Iets voor jou? Lees hier meer.

lees verder

Einde reeks: afgeprijsde modellen

We hebben enkele fietsen die ons assortiment gaan verlaten, we zwaaien ze uit met een mooie korting. Het is trouwens enkel in de prijs dat we knippen, je krijgt er dezelfde service bij als bij al onze andere fietsen.

lees verder