Webshop

Nieuws

2020

Bestel je fiets online / telefonisch

Wil jij nu fietsen? Dat kan! Vanwege de Coronamaatregelen is onze winkel momenteel gesloten, maar dat houdt ons niet tegen om jou van fietsplezier te voorzien. Je kan je fiets online of telefonisch bestellen, en wij leveren de fiets persoonlijk bij je thuis. Uiteraard met in achtneming van de social distancing en hygiëneregels. Met meer dan 1000 fietsen in voorraad in ons eigen magazijn kunnen we je snel op de fiets krijgen!

lees verder

Update Coronavirus 18/03

Vanwege de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad is de winkel tot en met 6 april 2020 gesloten. Vanaf dinsdag 7 april gaat de winkel terug open (als de maatregelen niet verlengd worden). Wij wensen jou en je dierbaren een goede gezondheid! Bedankt om even op ons te willen wachten en tot binnenkort!

lees verder

Vacatures

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde fietstechnieker met ervaring (m/v), een verkoper voor fietsen (m/v) en een verkoopster voor kledij en accessoires (m/v). Ben jij of ken jij iemand die wil werken in een toonaangevende fietsenwinkel met vele topmerken? Neem dan snel contact met ons op!

lees verder