Webshop

Nieuws

2017

Seasucker

Sinds kort hebben wij ook de slimme fietsendragers van Seasucker in ons aanbod opgenomen. Deze werken met sterke zuignappen, waardoor een trekhaak of dakrails niet meer nodig zijn. Ontdek de mogelijkheden!

lees verder

Kerstshopping

Kom gezellig winkelen in een leuke Kerstsfeer! Je vindt bij ons de beste inspiratie voor een mooi geschenk voor fiets- en sportliefhebbers. Bovendien zorgen wij voor warme, versgebakken wafels van ‘De Koekedoos’ (op zondag) en ook de ‘Martini Brut Bar’ is tijdens onze Kerstshopping geopend. Mooi geschenk bij elke aankoop!

lees verder

Back In Black

De nieuwe Brompton Black Editions zijn gearriveerd! Met het nachtleven in de stad als inspiratie heeft deze Brompton een extra "Urban Touch" dankzij de zwartgelakte onderdelen. Vanaf nu (beperkt) leverbaar uit voorraad!

lees verder

Garmin Edge 1030

Het nieuwe paradepaardje van Garmin, de Edge 1030 is vanaf nu uit voorraad leverbaar. Dankzij een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen is dit ongetwijfeld één van de beste fietscomputers op de markt. Kom eens langs voor meer info en een demonstratie!

lees verder

Wij blijven bereikbaar!

Door de wegenwerken voor de bruggen over het kruispunt R6 - Liersesteenweg kan er hinder zijn op weg naar de winkel. Wij blijven echter perfect bereikbaar. Contacteer ons gerust indien er vragen zijn!

lees verder

Zien en gezien worden

De herfst is in het land en de dagen worden weer korter en donkerder. Neem je voorzorgen en ga veilig op pad dankzij onze tips en de nieuwste trends in fietsverlichting en opvallende kledij.

lees verder

Zomersolden op fietsen!

Vanaf 1 juli hebben we een aantal scherp geprijsde fietsen in de aanbieding. Ideaal om de zomer sportief in te zetten met een splinternieuwe fiets! Bekijk snel onze koopjes!

lees verder

Fietsvergoeding voor High Speed E-bikes

Goed nieuws voor alle (toekomstige) eigenaars van een High Speed E-bike (of ook Speed Pedelec genoemd): voortaan worden deze fietsen fiscaal gelijkgesteld met de "gewone" fiets. Dat wil zeggen dat er voortaan ook een fietsvergoeding voorzien kan worden voor het woon-werkverkeer én dat bedrijfsfietsen genieten van 120% aftrekbaarheid voor de werkgever.

lees verder

Wahoo ELEMNT BOLT

Wahoo introduceert met de ELEMNT BOLT een nieuwe GPS fietscomputer die niet alleen de meest aerodynamische ooit is, maar ook één van de meest complete en gebruiksvriendelijke. Vanaf nu verkrijgbaar!

lees verder

Pure Electric

De Italiaanse producent van beschermende kledij voor E-bikes en Speed Pedelecs Pure Electric brengt met de Diamond reeks een nieuwe en innovatieve kledinglijn voor forenzen op de markt.

lees verder

Oakley 2017

De eerste zonnestralen zijn in het land, en daar zijn ook de nieuwe Oakley fietsbrillen. Bekijk de nieuwe collectie nu!

lees verder

Brompton Nickel Edition

Vanaf nu is de prachtige Brompton Nickel Edition terug (beperkt) leverbaar. Deze vouwfiets met premium afwerking was in de gelimiteerde versie zo populair, dat Brompton hem vanaf nu 3-jaarlijks zal produceren in kleine reeksen.

lees verder