Webshop

Een geschenkje voor je verjaardag!

Hiep hiep... HOERA!

Onze zaak bestaat al sinds 1985 dus we hebben veel van onze klanten ook letterlijk zien groeien. Van het eerste loopfietsje om naar de school te trappelen tot de high-end speedpedelec om naar het werk te rijden, we zijn samen met onze klanten meegegroeid. En daar zijn we erg dankbaar voor! Daarom trakteren we al onze klanten jaarlijks op hun verjaardag op een leuk geschenk.

Ontvang je verjaardagsgeschenk

Wil jij ook op je verjaardag een leuk geschenk ontvangen? Dat kan door je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je altijd op de hoogte van aanbiedingen, promoties en evenement. Maar ook zal je op je verjaardag een leuke verrassing in je mailbox ontvangen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
/( dd / mm )

Chamizo Fietsen gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@chamizo.be. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

 

Afbeeldingen