Webshop

Stromer ST7 Alinghi Red Bull Racing Edition.2

Ontworpen om indruk te maken

De gloednieuwe ST7 Alinghi Red Bull Racing Edition.2 is gearriveerd! Ontworpen om indruk te maken, beschikt dit gerenommeerde ST7-model over een opvallende speciale lakafwerking, geïnspireerd op het gestroomlijnde ontwerp van de Alinghi Red Bull Racing-zeilboot AC40. Deze geavanceerde technologie belichaamt snelheid, precisie en excellentie en geeft het gevoel van superieure prestaties.

Zeer gelimiteerd

Met een exclusieve oplage van slechts 650 stuks wereldwijd is dit hét moment om jouw nieuwe Stromer te bestellen. Enkel de premium dealers kunnen deze fiets beperkt aanbieden, we zijn dan ook heel trots dat wij deze fiets weldra mogen uitleveren aan de snelle beslissers. En niet enkel de fiets is uniek en exclusief, in combinatie met de bijpassende Stromer Smart Helmet 2.0 til je je rit naar een legendarisch niveau.

's Werelds eerste speed-pedelec met Pinion Smart.shift

De Stromer ST7 is 's werelds eerste speed-pedelec met het nieuwe elektronische Pinion Smart.Shift schakeling. Pinion Smart.Shift brengt de rijdynamiek van een auto over op de e-bike. Hij combineert de betrouwbare en nagenoeg onderhoudsvrije techniek van een handgeschakelde aandrijving met de voordelen van elektrisch schakelen met een druk op de knop. Zo schakel je sneller dan dat je met je ogen kan knipperen.

Ontdek alle specificaties

 

Afbeeldingen