Webshop

Gratis Wildride drager bij Urban Arrow Family

Van 8 mei tot en met 9 juni krijg je bij aankoop van een Urban Arrow Family een Wildride kinder draagzak cadeau (t.w.v. €89,-), zodat ook de allerkleinste avonturiers altijd veilig en comfortabel mee kunnen genieten!

Deze aanbieding geldt voor alle Urban Arrow Family modellen. Na aankoop upload je je factuur via onderstaand formulier en wordt de drager binnen 2 weken verzonden. De Wildride kinderdraagzak die je ontvangt is de Camel Linnen ter waarde van €89.

Having quality time outdoors

Stel je voor: je bent onderweg, met jouw kids en Family bakfiets op weg naar je favoriete plek in de buurt – misschien wel de dierentuin of een mooi park – klaar om te genieten van wat quality time in de buitenlucht. Daar aangekomen parkeer je moeiteloos jouw bakfiets, til je je kleintje vanuit de fiets in de Wildride drager en ga je samen te voet verder. De perfecte manier om een zorgeloos dagje uit met het gezin te beginnen!

Veiligheid & comfort

Het is onze gezamenlijke missie om ervoor te zorgen dat elke jonge ouder met een gerust hart kan genieten. Samen met Urban Arrow en Wildride ben je uitgerust voor de veiligste en meest comfortabele avonturen.

Elk aspect, van het stevige ontwerp van de fiets tot de ergonomische eigenschappen van de draagzak, is gericht op het creëren van een veilige omgeving voor jouw kleine. Dus of je nu door de straten van de stad rijdt of een wandeling door het park maakt, je kunt ontspannen en genieten van de momenten met je gezin, wetende dat hun veiligheid en comfort in goede handen zijn.

Voor wie graag op avontuur gaat

Of het avontuur van je dag nu gaat over het verkennen van nieuwe plaatsen of het opnieuw bezoeken van je favoriete plekjes, wij zorgen ervoor dat het moeiteloos én soepel verloopt. Zo kunnen jij en je gezin zich concentreren op het beste deel: herinneringen maken en samen genieten.

Geniet jij binnenkort van onvergetelijke gezinsavonturen met Urban Arrow en Wildride?

Vul dit formulier in en upload de aankoopfactuur van jouw Urban Arrow Family om de Wildride draagzak aan te vragen. De actie is geldig op alle Family aankopen van 8 mei tot 9 juni 2024. Inzendingen worden verwerkt tot 23 juni 2024.

 

Afbeeldingen