Webshop

Koga Evia valt in de prijzen bij HLN

HLN Best Getest

Ieder jaar onderwerpt HLN heel wat fietsen aan een grondige test. Zaken als comfort, bereik en techniek zijn uitvoerig getest en zorgden ervoor dat de Koga Evia hier als beste uit de test kwam. Uit de 286 beoordelingen van de 56 modellen ging deze fiets dan aan de haal met deze mooie prijs. Eerder werd deze fiets ook al verkozen door de Consumentenbond als 'Best Getest', waar de jury erg onder de indruk was van de veelzijdigheid.

"De Koga Evia Pro is een goede, krachtige en soepele e-bike. Je kunt er sportief mee fietsen, maar deze e-bike is vooral op comfort gericht. Met de traploze versnellingen, riemaandrijving, uitgebreid display en app is de uitrusting luxer dan veel andere e-bikes. De fiets kent weinig nadelen en is voor nagenoeg elk soort gebruik inzetbaar. In vergelijking met de concurrentie valt vooral de hoogwaardige afwerking op."

Waarom zijn ook wij fan van de Koga Evia?

In ons ruim assortiment van merken mag Koga zeker niet ontbreken in de showroom. We zijn grote fan van zowel de fietsen als de service die Koga geeft. Zowel de lage instap als de zithouding maken deze Evia net iets comfortabeler dan dat we van de gemiddelde e-bike gewend zijn. Neem daarbij nog de standaard techniek en afwerking die het merk Koga sowieso doet uitblinken, maakt deze Koga Evia tot de ideale elektrische stadsfiets.

Test het vooral zelf

Niet dat we de test van HLN of de Consumentenbond niet vertrouwen, maar wie weet er nu beter of deze fiets bij je past als jijzelf? Kom deze fiets nu ontdekken bij Chamizo Fietsen en test het comfort vooral zelf uit.

Afbeeldingen