Webshop

Gratis Urban Arrow Regenhuif Plus

Urban Arrow Family

De bakfietsen van Urban Arrow maken al meer dan 10 jaar deel uit van ons straatbeeld. Hun design is nauwelijks gewijzigd maar de bijgeleverde techniek en het comfort is in al die tijd naar een ongekend niveau getild. Dat verklaart ineens ook waarom je ze zo vaak ziet langs Vlaamse wegen en parkings. Bij Chamizo Fietsen alleen al werden er honderden van deze fietsen verkocht, zowel voor gezinnen als bedrijven.

Populaire leasefiets

Een bakfiets levert je sowieso veel voordelen op. Je spaart brandstof, tijd en parkeergeld. Bovendien win je er ook nog eens de fiscaal voordelige fietsvergoeding mee, dat aardig kan oplopen. En als laagje daarbovenop kan je deze fietsen ook nog eens leasen, wat weer voor extra fiscaal voordeel zorg daarbovenop. De promotie van de Regenhuif Plus, die komt daar weer nog eens gewoon bij!

Gratis Regenhuif Plus

Nu krijg je nog tot en met 15 juli 2024 bij aankoop van een Urban Arrow Family Performance Plus of de Urban Arrow Family Cargo een gratis Regenhuif Plus ter waarde van €379!

  • Bestel een deelnemend model bij Chamizo Fietsen van 15 mei tot en met 15 juli 2024.
  • Registreer tot 29 juli 2024 je aankoop via deze pagina.
  • De regenhuif zal gratis naar je opgegeven adres gestuurd worden.

Gratis Wildride drager

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, geniet je nog tot en met 9 juni ook van een gratis Wildride drager bij aankoop van een Urban Arrow Family naar keuze. Deze 2 acties kunnen dus perfect gecombineerd worden!

Algemene voorwaarden

Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Urban Arrow Regenhuif Plus actie. Wanneer de consument in Nederland of België een Urban Arrow Family Performance Plus of Urban Arrow Family Cargo Line aanschaft ontvangt deze een gratis Urban Arrow Regenhuif Plus t.w.v. 379 euro. De promotie is geldig in de periode van 15 mei tot en met 15 juli 2024, zolang de voorraad strekt. De datum op de aankoopfactuur moet binnen bovengenoemde data vallen. De consument kan zich registreren via de website tot 29 juli 2024. De Regenhuif Plus kan aangevraagd worden via de Urban Arrow website op de registratiepagina

Alle persoonsgegevens die verkregen worden tijdens deze actie zullen behandeld worden volgens het privacybeleid van Urban Arrow, deze zijn te raadplegen via: https://urbanarrow.com/nl/privacy-policy-nl/

Afbeeldingen